Levis Curve ID Spring 2012

Levis Curve ID Spring 2012

Levis Curve ID is dé oplossing voor vrouwen die niet langer genoegen willen nemen met een jeans in hun maat, maar gaan voor de jeans die perfect past! Dit voorjaar heeft Levis hun Curve ID lijn uitgebreid met nieuwe modellen in verschillende wassingen en lengtes, waaronder een skinny tot op de enkel in een reeks fijne frisse kleuren zoals bright indigo, tomato red en sunset coral . Mooi te combineren met een paar hippe slippertjes, of mooie sleehakken. En dankzij het revolutionaire fit systeem van Levi’s Curve ID ben je er van verzekerd dat deze skinny jouw rondingen perfect laat uitkomen!

Afgelopen donderdag organiseerde Levis een Fitting Event in Amsterdam, waar pers en stylisten zelf het revolutionaire systeem van Levis Curve ID konden ervaren. We werden verwelkomd op een afgeladen bovenverdieping van de Levis Store waar stapels skinny’s in allerlei curves op ons lagen te wachten. Onder het genot van een lekkere cocktail werden eerst de maten opgenomen om de Curve ID te bepalen, waarna de spijkerbroek gepast kon worden. Met slechts vier pashokjes was dat even letterlijk passen en meten, maar dat had iedereen er graag voor over. Ik persoonlijk was heel benieuwd, aangezien ik bij de meeste modellen altijd wat ruimte over houd aan de achterkant van de taille, waardoor de broek nooit lekker blijft zitten. Maar de Demi Curve die ik geadviseerd kreeg, zat vrijwel meteen perfect. Ik moest alleen een maatje kleiner nemen, zodat de skinny ook na het uitlopen goed zou blijven aansluiten, maar welke vrouw klaagt daar nu over? En de stof is helemaal geweldig: superzachte denim in een mooie donkere wassing die aanvoelt als een tweede huid. Echt een jeans om heel lang plezier van te hebben!

Levis Curve ID Event

Levis Curve ID Event

Na het geslaagde Levis Fitting Event kreeg iedereen zijn of haar jeans mee naar huis, met daarbij – zo leuk – een mooie matching jeansblauwe nagellak.

Levis Curve ID & Matching Jeansblauwe nagellak

Levis Curve ID & Matching Jeansblauwe nagellak

Benieuwd naar jouw Curve ID? Ga dan naar de Levis Curve ID Tool en ontdek dé pasvorm voor jouw figuur!

Tags: , , ,