Maria Taylor en Club Manhattan ontwerpen Fight cancer ketting

Maria Taylor en Club Manhattan ontwerpen Fight cancer ketting

Model Maria Taylor, ook wel bekend van het televisieprogramma ‘Modemeisjes met een missie’ heeft samen met Club Manhattan een Fight cancer ketting ontworpen. Een juweeltje van een ketting die niet alleen een bijzondere boodschap uitdraagt, maar waarvan ook nog eens de hele opbrengst ten goede komt aan KWF Kankerbestrijding. Wat ons betreft een échte musthave dus!

Maria Tailor heeft in 2005 haar vader verloren aan kanker. ‘Het is een verschrikkelijke ziekte, die iedereen kan treffen, dus het was voor mij vanzelfsprekend om mij aan deze organisatie te koppelen. Mijn vader verloor de strijd en ik pak hem weer op,’ aldus Maria die door haar werk als model veel affiniteit met mode heeft. Ook over het ontwerp hoefde ze niet lang na te denken. Het symbool van een veer staat voor kracht en de inspirerende woorden ‘love’, ‘hope’ en ‘strength’ die op de bedeltjes zijn gegraveerd, dragen daar aan bij. Deze woorden zijn van toepassing op iedereen die met deze ziekte te maken heeft, zowel iemand die er zelf aan lijdt, familie, vrienden of nabestaanden.

De Fight cancer ketting van Maria en Club Manhattan is vanaf 12 maart 2013 voor 19,95 euro te koop via www.clubmanhattan.nl en www.fightcancer.nl. De gehele opbrengst komt ten goede aan kankeronderzoek, voorlichting en patiënten ondersteuning.

 Fight cancer ketting 'front & back'

Fight cancer ketting 'front & back'

Meer Mode Musthaves bekijken? Ga dan ook naar:

AISHA: Jacqlins Tas voor Orange Babies
MELZ - Sieraden om je Hippie Chic Ibiza Style compleet te maken
We love: LK Bennett by Caroline Issa
Blessed Jewelz – inspired by mother nature to inspire you
Pantone en Ice-Watch lanceren horloge in De Modekleur van 2013
We love: Handgeschilderde Armbanden van Sal Y Limon
Mode Musthaves voor het goede doel: Wimmy bag redt meisjes!
Mode Musthaves voor om je pols: Schakelarmbanden van TOV Essentials
Mode Musthaves: Maak een style statement met de Amnesty-RagBag-shopper

Tags: , , , , ,