Mattijs x United Nude: de Harem sleehak

Mattijs x United Nude: de Harem sleehak

Harem broeken kennen we al, maar komende lente is er ook een Harem sleehak, de nieuwste Mattijs x United Nude creatie. Na een eerste succesvolle samenwerking tussen modeontwerper Mattijs van Bergen en het eigenzinnige Nederlandse schoenenlabel United Nude, wordt de collaboratie voortgezet met een nieuw ontwerp. Mattijs heeft zich voor dit kunstwerkje laten inspireren door zowel stylish invloeden uit Londen, Milaan, Aruba en Istanbul en heeft dit als een worldwide-mash-up vertaalt in een moderne sleehak met een etnische touch.

Wat de Harem sleehak vooral bijzonder maakt is de combinatie van United Nude’s architectonisch design met Mattijs’nadruk op flow en movement. Dit laatste komt vooral goed tot uiting in de meer dan honderd smalle kettinkjes, die tijdens het dragen van de schoen meebewegen en voor een glinsterend effect zorgen. Een moderne sleehak die zowel perfect is voor een uptown Fifth Avenue look, als ook voor een fashionable duizend-en-één-nacht moment op een hot sandy beach!

Natuurlijk hangt er aan deze designschoen een prijskaartje, maar echte liefhebbers kunnen nog eventjes sparen. De Harem sleehak zal vanaf maart 2013 online te verkrijgen zijn via www.unitednude.com voor 395 euro.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Comeback van de Diesel YUK sneaker
Sheepskin Boots Love... from Australia
gsus en Antoine Peters vieren het feestje samen
Fashion Nieuws: Onthulling WE & Claes Iversen collectie
Mode Musthaves voor de winter: Overknee boots
Fashion Nieuws: Higher Heels van United Nude voor Lady Gaga

Tags: , , , , ,