MELZ - Sieraden om je Hippie Chic Ibiza Style compleet te maken

MELZ - Sieraden om je Hippie Chic Ibiza Style compleet te maken

Ben jij net als wij verslingerd aan die heerlijke zomerse Ibiza style? Het eiland van love, peace & happiness heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op modern day hippies zoals wij. Nu het winterse weer heel langzaam plaats gaat maken voor de lente, kunnen we nauwelijks wachten om een nieuwe lading boho jurkjes en tuniekjes aan te schaffen en ja, we neuzen zelfs al naar bikini’s! Maar geen enkele bohemian look is compleet zonder mooie sieraden. En daarom stellen we je graag even voor aan Melz. Geïnspireerd op zon, zee en de hippie chic Ibiza style biedt het Nederlandse merk een sieradencollectie vol kleur, natuurlijke materialen en charming hangertjes.  Extra leuk: elk pronkstukje is in Nederland ontworpen en wordt met de hand gemaakt.

Bij Melz vind je echt alle mogelijke sieraden. Lange oorbellen met veren en kralen, gevlochten en gehaakte vriendschapsarmbandjes met echte edelstenen, en tassle hangers aan een ketting of oorbellen!  Gezellige neonkleurtjes voeren de boventoon, maar ook pasteltinten zijn goed vertegenwoordigd. De Peace symbolen, gelukshoefijzers, hartjes, wishbones en Faith&Love tags voegen een stukje positiviteit toe aan elk sieraad en maken de Ibiza spirit compleet.

Melz Jewelry is een onderdeel van MM-Trading en een ontwerp van Melanie Meijer, in samenwerking met verschillende bijzondere designers. Wil je meer zien of weten waar het verkocht wordt? Kijk dan op www.mm-trading.nl.

Kun je geen genoeg van de Ibiza style krijgen? Ga dan ook naar:

Blessed Jewelz – inspired by mother nature to inspire you
Laat je innerlijke godin zien met PonchoBikini
Bikinibiza lanceert accessoires om je Ibiza Look mee af te maken
NIALAYA Sieraden met een boodschap
Love Bohemian? Love Fashionistaz!
Leer & Etnische invloeden: Goosecraft Lente en Zomer collectie 2013
Buddha to Buddha online store is open!
Antik Batik- Fashion Favourite for the Bohemian Look

Tags: , , , , , , , , , , ,