Minnetonka & LdiR - Ultieme festivallaarsjes

Minnetonka & LdiR - Ultieme festivallaarsjes

Met een paar festivallaarsjes van Minnetonka’s of hippe LdiR laarsjes aan je voeten ben je helemaal festivalproof. Comfortabel genoeg om uren mee te dansen en perfect voor die bohemian festival look.

Internationale sterren als Kate Moss, Lindsay Lohan en Nicole Richie worden regelmatig gespot in een paar Minnetonka’s. Ook in Nederland zijn Minnetonka’s niet meer weg te denken uit het modebeeld. Nonchalant met de franjes van de Tramper Boot of klassiek met de heerlijke Thunderbird moccs, het unieke design van Minnetonka past bij iedere look die je neer wilt zetten.

De LdiR laarsjes passen perfect bij een Boho festival look. Ooit ontstaan in Italië en daarna aangespoeld op Ibiza, waar de laarsjes in no-time een echte fashion must-have zijn geworden.
De originele laarzen van LdiR worden handgemaakt van het soepelste leer en zijn versierd met studs, applicaties, bont, franjes of riempjes. Het zachte leer, een mooie stevige leren afgezette hiel en een zachte zool laten het onderscheid zien ten opzichte van de vele imitaties. Binnenin de laars zit een de zool met een sleehak. Daardoor sta je nooit helemaal plat; beter voor de houding, je lijkt langer, maar het blijft comfortabel.

A day at the Park, Dance Valley, Lowlands of toch Mysteryland? Met deze fijne laarsjes trotseer je het festivalseizoen in stijl! Beide merken zijn verkrijgbaar in de webshop op www.moobv.nl

Tags: , , , , , ,