Mode Inspiratie SS13: Virginie Castaway

Mode Inspiratie SS13: Virginie Castaway

De winter is nog lang niet voorbij, maar heel langzaam zien we al wat Spring Summer collecties voorbij komen. En je weet het, een slimme mode meid is op het nieuwe seizoen voorbereid! Daarom doen we alvast wat mode inspiratie op voor de lente met het Franse merk Virginie Castaway.

De Virginie Castaway SS13 collectie is easy bohemian, romantisch en très rock. Inspiratie heeft de Franse designer afgelopen zomer gehaald uit haar avontuurlijke road trip van LA naar Miami. Dromen, vintage winkeltjes, kunst en oude foto’s hebben haar ideeën gegeven die hebben geresulteerd in een collectie met zachte, vintage pastelkleuren, stoere metallics, moderne graphic dessins en subtiele panterprints.

 “The first step in the journey is to lose your way.”

Virginie Castaway is een typisch Frans new luxury merk wat staat voor de reflectie van een ultieme levensstijl waarbinnen schoonheid met spiritualiteit gecombineerd wordt. Dit Parijse modelabel is opgericht in 2006 door ontwerpster Virginie Neumann. Na drie jaar een modeopleiding in Parijs te hebben gevolgd en zeven jaar te hebben gewerkt als hoofd inkoper bij een groot Frans bedrijf, besloot ze haar leven te veranderen en vloog ze naar Australië. Ze wist niet precies wat ze wilde, maar dat het een nieuw avontuur moest worden stond vast. In Australië werd Virginie verliefd… op het land, de natuur, de vriendelijke mensen en zelfs het licht! Geïnspireerd door deze reis is ze zelf een collectie gaan ontwerpen en zo ontstond haar label Virginie Castaway. Een naam die is ontstaan vanuit haar eigen voornaam en het gevoel ver weg te zijn van alles: Cast-away.

Inmiddels runt ze vanuit Frankrijk een succesvol modelabel met vijf eigen winkels in Parijs, wereldwijde verkooppunten en een eigen online store.

Bekijk hieronder beelden uit het lookbook van de Virginie Castaway SS13 collectie:

Virginie Castaway Spring Summer 2013

Virginie Castaway Spring Summer 2013

Virginie Castaway SS 2013

Virginie Castaway SS 2013

Virginie Castaway SS13

Virginie Castaway SS13

Meer Mode Inspiratie opdoen? Bekijk dan ook:

PASSOU horloges, de nieuwste arm candy voor om je pols
De wereldberoemde schoenen van FINSK komen naar Nederland!
Zin in de lentemode van 2013! H&M Lookbook SS13
Emerald groen is de Trendkleur van 2013
Fashion Beauty en Lifestyle Trends 2013 - So HBMEO Trendlist
Mode Inspiratie Najaar 2012: Wildfox Star Crossed Lovers VIDEO

Tags: , , , , , ,