Mode Musthave: Amnesty-RagBag-shopper

Mode Musthaves: Amnesty-RagBag-shopper

Op zoek naar een hippe shopper om een echt style statement mee te maken? Dan mag de Amnesty-RagBag-shopper niet op jouw lijstje mode musthaves ontbreken! Met deze oerstevige tas steun je niet alleen de mensenrechten organisatie, met de tekst op de tas laat je ook meteen duidelijk zien waar jij voor staat: ‘All human beings are born free and equal in dignity and rights’.

De RagBag shopper wordt gemaakt in India van gerecyclede theeverpakkingen. Deze theeverpakkingen worden gebruikt voor het transport naar fabrieken, hotels en restaurants. Dit sterke en waterdichte materiaal wordt gewassen, gesneden en genaaid in patronen voor nieuwe tassen. Maar dat is niet het enige wat deze duurzame tas zo bijzonder maakt, de tekst die er op geprint staat is namelijk de echte eye-catcher:  ‘All human beings are born free and equal in dignity and rights’. Dit is de begintekst van artikel 1 van de Universele verklaring van de rechten van de mens, en tegelijkertijd de basis van het werk van Amnesty International. Iets waar wij gelukkig in een vrij land als Nederland niet dagelijks bij stil hoeven te staan, maar wat we juist daardoor ook absoluut niet moeten vergeten!

De RagBag-shopper is in de Amnesty webshop te koop voor 9,95 euro en met de aankoop van deze stylish tas steun je het nog altijd o zo belangrijke werk van Amnesty International.

 

Op zoek naar meer Mode Musthaves? Bekijk dan ook:

Mode Musthaves Najaar 2012: Karma of Charme laarzen HW 12
Mode Musthaves Zomer 2012: Hipanema armbanden
Mode Musthaves voor Nu en Najaar 2012 - The Biker Jacket
Mode Musthaves Najaar 2012: Bleulab reversible jeans
Mode Musthaves: Ga voor Goud!
Mode Musthave - Zoe Karssen Sweat Pants

Tags: , , , ,