Mode Musthaves Najaar 2012: Shawls van POM-Amsterdam

Mode Musthaves Najaar 2012: Shawls van POM-Amsterdam

Ons lijstje Mode Musthaves Najaar 2012 heeft weer aanvulling gekregen: de Shawls van POM-Amsterdam zijn namelijk geweldige mode items om je najaarsgarderobe mee aan te vullen en om nu al te dragen op een wat frissere zomerdag.

POM staat voor Piece of Mine en zoals de naam al doet vermoeden is het een Amsterdams modelabel. Onder het motto ‘make every day a happy day’ ontwerpen de twee zussen Liesbeth en Violet unieke shawls die stuk voor stuk de potentie hebben om iemands favoriete kledingstuk te worden. Liesbeth was al jarenlang bezig met het zoeken naar mooie stoffen. Allereerst tijdens haar studie aan het AMFI en na haar afstuderen tijdens haar werk op de inkoop van de afdeling interieurtextiel van de HEMA. Toen ze voor zichzelf geen mooie shawl kon vinden, kocht ze stof en kroop ze zelf achter de naaimachine. De unieke shawl die hieruit voortkwam bracht haar op het idee om een lijn met hippe, originele shawls te gaan ontwikkelen samen met haar zus Violet.

De shawls van POM-Amsterdam zijn vrolijk, kleurrijk en altijd voorzien van verrassende prints en details. De oplages worden bewust klein gehouden, zodat elke POM shawl een originele shawl is. Door de unieke driehoeksvorm kun je ze op eindeloos veel manieren dragen, precies wat bij jou past, net zoals het idee achter de shawls zelf. Inspiratie nodig over how to wear? Op de website pom-amsterdam.nl vind je leuke tips en zelfs een video over hoe je de shawls kunt knopen en dragen.

POM-Amsterdam is bij verschillende boetieks in Nederland te koop en via de eigen webshop, maar je kunt de shawls sinds kort ook exclusief online bij deBijenkorf.nl shoppen.

Benieuwd naar de rest van ons lijstje Mode Musthaves Najaar 2012? Bekijk dan ook:

Mode Musthaves Zomer 2012: Hipanema armbanden
Mode Musthaves voor Nu en Najaar 2012 - The Biker Jacket
Mode Musthaves Najaar 2012: Bleulab reversible jeans
Mode Musthaves: Ga voor Goud!
Mode Musthave - Zoe Karssen Sweat Pants

Tags: , , , , ,