Mode Musthaves van Urban Nomads by Kirsty Nagel

Mode Musthaves van Urban Nomads by Kirsty Nagel

In onze categorie Mode Musthaves hebben we altijd een plekje voor opkomend modetalent. Zoals Urban Nomads, het label van styliste Kirsty Nagel. Ze ontwikkelde haar label tijdens haar Artemis opleiding en studeerde er in 2007 Cum Laude mee af. In haar collectie vind je handgemaakte tassen en sjaals bedrukt met skulls, sterren en zwaluwen. De sjaals komen voort uit een op dakloze jongeren geïnspireerd project en vertolken warmte, veiligheid, comfort en bescherming. Behoeften die kernwaarden zijn binnen haar label. Ook imperfecties horen daarbij. De rand van de sjaals is daarom bewust niet afgewerkt.

Urban Nomads sjaals worden gemaakt van 100% katoen dat is bedrukt met sterren, zwaluwen of skulls. Door het formaat – ze zijn maar liefst 2.30 meter lang – kun je ze op oneindig veel manieren dragen en houden ze je heerlijk warm tijdens de koude wintermaanden! En met keus uit zo’n acht verschillende kleurencombinaties, is er altijd een Urban Nomads sjaal die bij jouw look helemaal af maakt.

De handgemaakte tassen zijn enkel op aanvraag te koop, maar de Urban Nomads sjaals kosten 39,95 euro en worden verkocht bij verschillende (online) modezaken en via www.kirstynagel.com.

Benieuwd naar meer van onze favoriete Mode Musthaves? Ga dan ook naar:

Sheepskin Boots Love... from Australia
Mode Musthaves voor de winter: Warme winteraccessoires
Mode Musthaves voor de herfst: Ladak Poncho - de draagbare deken
i am jai maakt unieke zijden shawls van vintage sari's
Mode Musthaves voor de winter: Overknee boots
Moon M. for Bagsac - hebberigmakend mooie tassen!
Mode Musthaves voor de Winter: Rubber Duck, we still love them!
Mode Musthave - Zoe Karssen Sweat Pants

Tags: , , , , ,