Mode Musthaves voor de herfst: Ladak Poncho - de draagbare deken

Mode Musthaves voor de herfst: Ladak Poncho - de draagbare deken

Poncho’s zijn echte mode musthaves voor de herfst; een stijlvolle manier om je warm te houden tijdens de koudere dagen. Nu zijn er veel verschillende prachtige poncho’s te koop, maar wij willen je graag even de Ladak poncho’s laten zien, omdat ze in de eerste plaats bijzonder mooi zijn, maar ook omdat er een bijzonder mooi verhaal achter zit.

Eigenlijk zijn het meer draagbare dekens, die je zowel als poncho kunt dragen, maar waarmee je ook heerlijk warm op de bank kunt kruipen. De basis is een pakdeken uit India, gemaakt van gerecyclede truien, dekens en jeans. Vervolgens wordt elke poncho afgewerkt met kleurrijke linten om ‘m een eigen en uniek design te geven. Waarom wij nu juist deze poncho’s uitroepen tot Mode Musthaves, heeft te maken met de mooie gedachte erachter. Van elke verkochte Ladak poncho gaat namelijk een deel van de winst naar een daklozencentrum: jij warm, zij warm!

Leuk is dat de ruige LADAK poncho’s allemaal een eigen naam hebben: elke deken is vernoemd naar een dakloze en/of held. Deze namen, van Willem tot Elvis, geven het type ontwerp aan. Maar zoals Willem op maandag ook anders is dan op dinsdag, verschillen alle Willem’s onderling en ben je er altijd van verzekerd dat er van jouw Ladak geen tweede bestaat.

De handgemaakte Ladak poncho’s zijn vanaf 169,- euro te koop via Ladak.nl.

Meer Mode Musthaves bekijken? Ga dan ook naar:

Mode Musthaves voor het goede doel: Wimmy bag redt meisjes!
Mode Musthaves voor de Winter: Rubber Duck, we still love them!
Mode Musthaves: Bejeweled Clutches
Mode Musthaves voor het Najaar 2012: Stoere jasjes
Mode Musthaves voor de herfst – Get Your Boots Dirty met Sorel!
Mode Musthaves - MIX en MATCH Armbanden van Dyrberg/Kern
Mode Musthaves Najaar 2012: Karma of Charme laarzen HW 12
Mode Musthaves voor Nu en Najaar 2012 - The Biker Jacket
Mode Musthaves Najaar 2012: Bleulab reversible jeans
Mode Musthave - Zoe Karssen Sweat Pants

Tags: , , , ,