Mode Musthaves voor het goede doel: Wimmy bag redt meisjes!

Mode Musthaves voor het goede doel: Wimmy bag redt meisjes!

Een mooie tas is als een vriend voor het leven. Maar er zijn ook tassen die levens redden, zoals deze Wimmy bag. Een prachtige tas die ook nog eens iets heel moois doet;  de gehele marge van de opbrengst gaat namelijk naar de stichting Stop Kindermisbruik. Een stichting die, zoals je misschien wel weet, minderjarige meisjes redt uit de prostitutie en ze weer een toekomst biedt. Deze tas redt dus letterlijk meisjes!

De tas is door het populaire Duitse tassenlabel Liebeskind Berlin, samen met Wimmy Hu, eigenaresse van restaurant-lounge The Red Sun, ontworpen. De Wimmy Bag is verkrijgbaar in drie verschillende kleurencombinaties: cognac, zwart en rood. Van elk verkocht exemplaar – de tas kost 259 euro – wordt er 40 euro gedoneerd aan Stop Kindermisbruik. De opbrengst van de Wimmy bag wordt door Stop Kindermisbruik direct besteed aan de wereldwijde bevrijding van minderjarige meisjes uit de prostitutie, hun opvang en voorbereiding op de terugkeer in de maatschappij.

De Wimmy bag is in de webshop van Stop Kindermisbruik te koop.

Tassen zijn populaire mode musthaves voor het goede doel. Zo schreven we een tijdje geleden ook al over de Amnesty Rag Bag Shopper, een tas waarmee je de mensenrechtenorganisatie steunt en natuurlijk de charity bag die Tommy Hilfiger heeft ontworpen om de strijd tegen borstkanker te steunen.

Benieuwd naar meer Mode Musthaves? Ga dan ook naar:

Mode Musthaves voor de Winter: Rubber Duck, we still love them!
Mode Musthaves: Bejeweled Clutches
Mode Musthaves voor het Najaar 2012: Stoere jasjes
Mode Musthaves voor de herfst – Get Your Boots Dirty met Sorel!
Mode Musthaves - MIX en MATCH Armbanden van Dyrberg/Kern
Mode Musthaves Najaar 2012: Karma of Charme laarzen HW 12
Mode Musthaves voor Nu en Najaar 2012 - The Biker Jacket
Mode Musthaves Najaar 2012: Bleulab reversible jeans
Mode Musthave - Zoe Karssen Sweat Pants

Tags: , , , , , ,