Ze is niet meer van de catwalk af te denken, verschijnt keer op keer in de bladen en Style.com gaf haar onlangs zelfs een plaatsje in de Top 10 van aanstormende modellen. Met recht dus dat wij de Hollandse schoonheid Anna Louise de Rijk uitroepen tot ons ‘Model of the Moment’!

De in 1988 geboren Anna de Rijk werd tijdens een modellenwedstrijd van muziekzender TMF ontdekt. Hiermee won ze een vijfjarig contract bij modellenbureau Paparazzi Models.
In het jaar 2006 schreef Anna zich ook in bij DNA Management in New York en bij het modellenbureau Women Management in Milaan. Succes verzekerd zul je denken, en niets is minder waar, want vanaf dat moment heeft Anna de Rijk op een tal van covers gestaan en was ze in heel wat editorials te zien. Onder andere in de Britse ‘Harper’s Bazaar’, de Duitse ‘Glamour’, ‘Teen Vogue’, ‘AvantGarde’, ‘Jackie’ en de Nederlandse ‘Elle’.
Ook op de catwalk is Anna al lang geen onbekende meer. Zo paradeerde ze onder andere over de runway voor de excentrieke Vivienne Westwood, Christopher Kane, het hippe Blugirl, Missoni, Marni, het luxueuze Prada, Lanvin, Dries van Noten, Kenzo, Louis Vuitton, Miu Miu en, niet te vergeten, voor Giambattista Valli.

Handelsmerk van de mooie Anna: haar ellenlange benen en opvallende ogen. Style.com roemt haar ook om haar bijzondere maanvormige gezichtje en het ‘sneetje’ in haar kin. Wij kunnen alleen maar beamen dat Anna Louise de Rijk een beeldschone dame is die het zeker nog heel ver gaat schoppen in de modellenwereld.

Bekijk hier meer foto’s van ons model of the moment: Anna de Rijk

Lees ook:
Model of the Moment: Skye Stracke
Model of the Moment: Nimüe Smit
Model of the Moment: Zippora Seven
Model of the Moment: Mia Amniata Niaria
Model of the Moment: Marloes Horst
Model of the Moment: Ymre Stiekema
Model of the Moment: Monika Jagaciak
Model of the Moment: Taylor Warren
Model of the Moment: Ajuma Nasenyana
Model of the Moment: Abbey Lee
Model of the Moment: Karlie Kloss
Model of the Moment: Suvi Koponen
Model of the Moment: Johanna Jonsson
Model of the Moment: Coco Rocha
Model of the Moment: Siri Tollerød
Model of the Moment: Bette Franke
Model of the Moment: Irina Kulikova
Model of the Moment: Agyness Deyn