Zippora Seven, die voluit eigenlijk Zippora Vermillion Rose Seven heet, staat nog maar sinds een paar maanden in de grote modespotlights, maar de beauty wordt nu al de nieuwe Kate Moss genoemd. Reden genoeg voor MIXitup.nl om haar de titel Model of the Moment te geven!

De Nieuw-Zeelandse Zippora telt nog maar zestien lentes, maar wist dit voorjaar al een storm in de media te veroorzaken. De blondine met haar golvende lokken poseerde namelijk topless in bad voor het Australische tijdschrift ‘Russh Australia’. Kinderrechtenorganisaties waren woedend over de topless fotoshoot. Voor Zippora pakte deze ophef echter zeer goed uit, want sindsdien is ze naar Parijs vertrokken om te werken bij grote modehuizen als See by Chloe en Stella McCartney. Daarnaast zal ze model staan in de Spring/Summer 2009 campagne van de Zweedse modeketen H&M. Ook in de bladen duikt het mooie koppie van Zippora Seven telkens weer op. Zo heeft ze al shoots gedaan voor onder andere de Franse, Italiaanse en Australische Vogue.

Zippora werd ontdekt door de eigenaar van modellenbureau ‘Red Eleven’. Tot die tijd had ze nog nooit nagedacht over een carrière als model. Ze hield zelfs niet eens van mode, al had ze wel een zwak voor verkleedspelletjes. Liever wilde ze onderwater biologie studeren. Maar nu ze van het modellenwereldje heeft mogen proeven, weet ze dat ze op haar plek is en dit voor altijd wil blijven doen. Zippora Seven, die amper 1.67 meter groot is, is erg blij met haar werk als model. ‘Ik ben eigenlijk pas begin dit jaar gestart als model,’ zegt ze. ‘Ik neem nu elke dag zoals hij komt en zal dit werk blijven doen zolang ik het leuk vind. Ik wilde aanvankelijk eerder camerawerk doen in de mode, maar mijn moeder en broer Jasper – die zelf modellenwerk doet – deden me van gedachte veranderen.’

Wil je meer zien van dit toekomstige topmodel? Bekijk dan hier in de photo-gallery nog meer foto’s van haar

Lees ook:
Model of the Moment: Mia Amniata Niaria
Model of the Moment: Marloes Horst
Model of the Moment: Ymre Stiekema
Model of the Moment: Monika Jagaciak
Model of the Moment: Taylor Warren
Model of the Moment: Ajuma Nasenyana
Model of the Moment: Abbey Lee
Model of the Moment: Karlie Kloss
Model of the Moment: Suvi Koponen
Model of the Moment: Johanna Jonsson
Model of the Moment: Coco Rocha
Model of the Moment: Siri Tollerød
Model of the Moment: Bette Franke
Model of the Moment: Irina Kulikova
Model of the Moment: Agyness Deyn