Monsieur Steve T-Shirts

Monsieur Steve T-Shirts

Monsieur Steve is een nieuw Frans modevriendje, waar we je graag even aan voor willen stellen. Monsieur Steve a.k.a. Mr. Steve, is voor fashion insiders al een paar jaar een bekende naam, maar voor iedereen die deze enfant terrible van de modewereld nog niet kent: Monsieur Steve ontwerpt T-shirts, tanktops en sweaters met fashion oneliners die er niet om liegen. ‘The Devil wears Zara’, ‘Anna Who’, ‘In Karl we trust’ en ‘Topmodels suck’, zijn een paar voorbeelden van zijn ongecensureerde teksten, maar ook Marc Jacobs, Kate Moss en merken als Dior, Hermes en Yves Saint-Laurent krijgen er flink van langs.

Ook très nice: de Monsieur Steve Vogue truien met spikes en niet te vergeten de Monsieur Steve cameo’s; kettingen die op het eerste gezicht snoezig lijken, tot je beter kijkt en de pittige teksten leest. Misschien wat minder geschikt voor een dinner date met je aanstaande schoonfamilie, maar verder geweldige items om een onvergetelijke eerste indruk mee te maken!

Monsieur Steve Vogue Sweater en Cameo's

Monsieur Steve Vogue Sweater en Cameo's

Monsieur Steve

Monsieur Steve

Ben jij niet bang om een statement te maken? Dan is Monsieur Steve vast ook jouw nieuwe modevriendje. De T-Shirts en accessoires zijn online te bestellen via www.monsieursteve.com en mocht je na het zien van zijn lookbook zelf ook nog ideeën hebben over een fashionable oneliner, neem dan gerust contact met hem op!

Lees ook:
Modekleuren Herfst Winter 2012-2013 - Fashion Trend Report
Modetrend: Glam Rock looks by Esprit
Modetrend Herfst Winter 2012 2013 - Chunky Armbanden
Vlieger en Vandam FW12 13 - Mode Musthaves voor een Killer Outfit
Kandee Shoes veroveren de modewereld
Modetrend Spikes en Studs

Tags: , , ,