Mooi Modemerk: PonchoBikini

Mooi Modemerk: PonchoBikini

De Poncho is hot dit najaar en daarom willen we je graag aan Ponchobikini voorstellen. Ponchobikini is een oer-Hollands label met de allure van de Cote d’Azur, de glamour van L.A en het relaxte ritme van Ibiza. Dit najaar brengt Ponchobikini prachtige poncho’s in een diversiteit aan stijlen en materialen. Denk aan lichte zijde, stevige wol en sexy suède. Voor de nog koudere dagen komt Ponchobikini met een ontwerp van Mongools lam, verkrijgbaar in vier kleuren. Naast poncho’s staat het label – zoals de naam al doet vermoeden – ook garant voor opwindende bikini’s gemaakt van de lieflijke Liberty-stoffen. Goed om te weten: de bikini’s zijn in het najaar en de winter gewoon te koop, zodat je tijdens een najaarstripje naar de zon ook goed voor de dag kunt komen.

Dankzij vijf verschillende stijlen en materialen, maakt de ontwerpster achter Ponchbikini, Monica Vos haar credo ‘Ponchos to be worn anytime anyplace anywhere’ helemaal waar.
Monica: ‘Met de nieuwe lijnen voor dit najaar wil ik echt een ode aan de vrouw brengen. Neem de suède poncho. Deze is asymmetrisch gesneden en leverbaar in zeven verschillende kleuren. Voor de drukbezette vrouw een ideale manier om snel van afspraak naar afspraak te rennen, zonder kou te vatten en er altijd gekleed uit te zien. Of het nu ochtend of avond is. Ik vind ‘m perfect voor op een jeans en dankzij de zeven verschillende kleuren heb je voor iedere dag een andere! De gehaakte poncho van wol en katoen, weegt maar liefst tweeënhalve kilo, maar als je ‘m aandoet, wil je hem nooit meer uit. De stof is heerlijk zacht en zeer luxe. De kleuren zijn vrij neutraal , beige en bruin, met een opvallend streep accent. Het is een poncho waar je zowel door de week als in het weekend veel plezier van zult hebben.’

Spectaculair dit seizoen is de denim-poncho en de poncho’s van Mongools lams. Beide geen ontwerpen voor muurbloempjes, maar voor vrouwen die weten wat ze willen en daar ook voor durven te gaan. De denim poncho is een intrigerend ontwerp gevoerd met zacht satijn. Daardoor houdt het stoere ontwerp je heerlijk warm en voelt het van nature stugge materiaal heerlijk zacht aan. De Poncho’s van Mongools lam zijn verkrijgbaar in vier kleuren. Hun aaibare uiterlijk levert de draagster geheid een aantal complimenten op. Naast poncho’s zijn er ook mutsen verkrijgbaar in dit materiaal.

Als laatste model maakte Monica de zijden peace poncho. Een flinterdunne overslag, die het heel goed doet als top of over de bikini, gemaakt met afbeeldingen van alle internationale vlaggen. Per verkocht exemplaar doneert Ponchobikino 10% aan het African Yoga project. Een project dat door middel van de kracht van yoga de kansarme jeugd in Oost Afrika wil bereiken. Met als doel hun kracht, zelfverzekerheid, hoop en zelfstandigheid te bevorderen.

Alle modellen zijn online te bekijken en te bestellen via www.ponchobikini.com.

Tags: , , , , ,