Musthave Festival Laarzen: Julia Lundsten x Nokian rubberboots

Musthave Festival Laarzen: Julia Lundsten x Nokian rubberboots

Geen zin meer in je afgedragen Hunter boots? Er is een nieuwe Festival laarzen hit dit jaar! De eerste fashionable handmade outdoor rubberboots collectie aw13 van designer Julia Lundsten met het traditionele rubberlaarzen merk Nokian, is namelijk uitgeroepen door de internationale pers tot De Musthave Festival laarzen van 2013. Vips over de hele wereld staan in de rij om hun Julia Lundsten x Nokian boots in ontvangst te nemen, zodat ze hip & happening kunnen verschijnen bij de coolste festivals en outdoor concerten van dit jaar.

Voor wie de naam Julia Lundsten zo snel niks zegt: deze dame is de in Londen gevestigde Zweeds/Finse designer van het succesvolle high end label FINSK Shoes, die eerder de Manolo Blahnik award won en wiens schoenen gedragen worden door sterren als Lady Gaga en Rihanna. Het merk Nokian is een al meer dan 100 jaar oud Fins bedrijf, gespecialiseerd in rubberlaarzen. De samenwerking is uniek omdat ultra progressief schoendesign en traditioneel vakmanschap samenkomen.

De afgelopen weken is de eerste aw13 collectie geïntroduceerd en met laaiend enthousiasme ontvangen. Binnenkort zullen de draagbare rubberboots, die niet alleen cool en praktisch zijn maar ook als gewone hippe laars te dragen zijn, alle grote winkels wereldwijd veroveren. Deze eerste collectie is overigens nog maar het begin. Julia Lundsten blijft de komende seizoenen collecties voor Nokian ontwerpen, dus er komt nog meer moois aan!

De boots liggen naar verwachting vanaf juli in de winkels en zullen verkocht worden voor prijzen tussen de 109 en 149 euro.

Meer zien? Bekijk dan het filmpje:

Geïnteresseerd in meer schoenen en festival laarzen? Ga dan ook naar:

Kekke sneakers van Marimekko voor Converse
Modetrend Hot or Not? Plateau Gympen
Alicia Keys voor Reebok: Freestyle sneakers with an (w)edge
Fashion Inspiratie SS13: Steve Madden’s Sweet Seduction
Mode Musthaves Zomer 2013: sweet Pastry Sneakers
Mode Musthave: Supertrash Regenlaarzen met Azteken print
Festival Mode Musthave: Hippe Regenlaarzen

Tags: , , , ,