Natasha Morgan: Eyewear voor Fashionista's met lef

Natasha Morgan: Eyewear voor Fashionista's met lef

Beschik jij over lef en wil je ‘all eyes on you’? dan is de eyewear van Natasha Morgan wellicht wat voor jou! Deze New Yorkse designer wist al op jonge leeftijd dat ze anders tegen mode aankeek dan de meeste mensen. Met haar eyewear zet ze dan ook een unieke visie en gedurfde creaties neer. Draagbaar of praktisch? Nee, maar daar gaat het bij Natasha Morgen ook niet om. Een lifestyle van uitersten, vrijheid en invididualisme is wat ze wil uitdragen met haar creaties. Ach, wij kunnen haar geen ongelijk geven, uiteindelijk zie je met een een open-mind meer, dan wanneer je je achter de zoveelste oversized designer zonnebril verschuilt, toch?!

De wintercollectie Framed van Natasha Morgan is geïnspireerd op epische legenden over hemel en onderwereld en brengt een onmiskenbaar mystiek sfeertje met zich mee. Van duister zwart tot engelachtig en koninklijk wit, en het zilvergrijze gebied daar tussenin. Leer, dierlijke invloeden en een ‘vleugje’ pailetten; het onconventionele materiaalgebruik maakt elke bril tot een kunstwerk waar je een echt statement mee maakt.

Natasha Morgan Eyewear

Natasha Morgan Eyewear

Natasha’s kunstige brillen zijn al opgepikt door grote modebladen zoals Vogue, Cosmopolitan en waren vorig jaar op de Parijse catwalk tijdens Fashion Week te zijn bij de show van Ingrid Vlasov. Ook ‘onze’ eigenzinnige fashionista Victoria Koblenko is er al mee gespot. Nu Lady Gaga nog en dan zou Natasha’s motto dat ze de wereld wil veranderen met haar brillen nog wel eens uit kunnen komen ook!

”I WILL CHANGE THE WORLD BECAUSE I CAN, AND BECAUSE I CAN SO CAN YOU. I BELONG TO YOU”  – Natasha Morgan

Meer zien van deze eigenzinnige New Yorkse designer? Neem dan een kijkje op www.natashamorgannyc.com.

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Fashion Nieuws: Higher Heels van United Nude voor Lady Gaga
Mode Inspiratie – Marlies Dekkers Fall 2012 Campagnebeelden en Video
Mode Inspiratie voor het Najaar 2012 - Diesel Fit your Attitude Video's
Mode Tip: Björn Borg Blogger sweaters
Monsieur Steve - ons nieuwe Franse Modevriendje

Tags: , , , , ,