Nieuw fashion bloggers platform: ILOVEFASHIONBLOGGERS

Nieuw fashion bloggers platform: ILOVEFASHIONBLOGGERS

Wil jij het liefst alles van jouw favoriete fashion bloggers in de gaten houden? Dan hoef je voortaan niet meer eindeloos van fashion blog naar fashion blog te surfen. Met een profiel op een nieuw fashion bloggers platform: ILOVEFASHIONBLOGGERS kun je vanaf nu al jouw favoriete blogs in één venster bekijken.

ILOVEFASHIONBLOGGERS is een nieuw platform dat een podium biedt aan 30 miljoen fashion bloggers wereldwijd! Dat betekent voor blog lovers een ultieme bron voor een dagelijkse dosis fashion inspiratie en voor upcoming bloggers dé mogelijkheid om door het grote publiek ontdekt te worden.

Lovely by Lucy, Connected To Fashion en Tlnique zijn al actief op ilovefashionblogger. Deze top bloggers genereren samen meer dan 120.000 unieke bezoekers online. Ilovefashionbloggers heeft deze bloggers enthousiast weten te maken en met trots ILFB ambassadrices genoemd. Mercedes Benz Nederland ondersteunt Ilovefahsionbloggers door internationaal toegang te bieden tot de Mercedes Benz Fashion Weeks. Ilovefashionbloggers en Mercedes Benz delen de passie voor fashion, stijl en innovatie.

De Kick Off van ilovefashionbloggers is op een bijzondere manier gevierd met genodigden in de thuishaven van oprichter Jolique Möller: Rotterdam. De gasten – waaronder onze bloggers – werden in stijl ontvangen in de architectonische “Puntzak” centraal station, waarna het platform is gepresenteerd op de indrukwekkende boot SS-Rotterdam. De avond werd culinair afgesloten met een diner in The Harbour Club Rotterdam, waar de genodigden hoogst persoonlijk met watertaxi naartoe werden gebracht. Een exclusieve fashion Kick Off!

Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje op ILOVEFASHIONBLOGGERS!

Lees meer Fashion Nieuws:

Nieuw Mode Evenement in Eindhoven: It’s Fashion Weekend!
Op de Fashion Wishlist: High Heeled Kelim Boots van HOWSTY!
Amsterdam Fashion Week 2013 nodigt je uit voor Fashion Weekend
Doe mee: FASHIONCLASH Shoe Design Challenge powered by Invito
Sabrina Meijer van afterDRK lanceert eigen collectie bij Nelly.com
Fashion Inspiratie Video: Melissa X Karl Lagerfeld featuring Cara Delevigne
Japanse Trend: Kigurumi nu ook in Nederland – Hip of Horror?

Tags: , , , ,