apres-ski-sneakers-by-Gino-b

Apres Ski Sneakers by Gino-B

Er is een nieuwe modetrend op de pistes te vinden dit wintersportseizoen: de Apres Ski sneakers by Gino-B hebben hun intrede gedaan. Na de Uggs, Rubber Ducks en andere high fashion winterboots en snowjoggers is het nu de beurt aan deze comfortabele en heerlijk warme apres ski sneakers die de harten van de nationale en internationale celebs, jetset en fashionista’s heeft veroverd.

Verantwoordelijk voor deze nieuwe wintersport modetrend is Gino-B, een eigenzinnig sneakerlabel waar Pierre van Hooijdonk en Marianne Timmer het gezicht van zijn. De apres ski sneakers by Gino-B worden onder de bezielende leiding van het creatieve team ontworpen en vervolgens met de hand gemaakt. Door de warme voering van schapenbont en de geweldige pasvorm schijnen ze als pantoffeltjes aan je voeten te zitten. Geen overbodige luxe na een inspannend dagje skiën of snowboarden.

Uiteraard hangt er aan deze exclusieve winterse stappertjes ook een exclusief prijskaartje: de prijzen van een paar Apres Ski Sneakers by Gino-B variëren van 239,- tot 319,- euro.

Meer weten? Neem dan een kijkje op www.gino-b.com

Tags: , , , , , , ,