Ontwerp zelf je zonnebril met Adidas Originals eyewear

Ontwerp zelf je zonnebril met Adidas Originals eyewear

Keus uit hippe zonnebrillen is er genoeg, maar als je nu net niet de juiste kleur kunt vinden, of geen genoegen neemt met massa productie, dan is het nieuwe Customize concept van Adidas Originals eyewear echt iets voor jou.

Met de online configurator op de Adidas Originals eyewear website kan vanaf nu iedereen zijn creativiteit de vrije loop laten en een eigen zonnebril ontwerpen. Door te mixen en matchen met veren, monturen en filters in verschillende kleuren en vormen naar keuze, ontstaat een geheel eigen  look. De losse onderdelen waarmee je aan de slag kunt, zijn geïnspireerd op de laatste trends en interpretaties van de jaren ’50, ’60 en ’70. En heb je jouw perfecte zonnebril gecreëerd, dan kun je het eindresultaat gaan bekijken in een virtuele spiegel, via je webcam of met de app. Zo weet je in ieder geval zeker dat jouw unieke ontwerp ook echt bij je past.

Alle Adidas Originals eyewear monturen worden gemaakt van super licht materiaal voor een optimaal draagcomfort en de glazen zijn krasbestendig en bieden 100% UV-bescherming. De verkoopadviesprijzen liggen tussen de 79 euro en 99 euro.

Zelf aan de slag? Ga dan naar www.customize-eyewear.com.

Misschien vind je dit ook leuk:

Laat je innerlijke godin zien met PonchoBikini
Dress up your Sweatpants
Erik & Emilia veroveren de wereld
De So Viator: Musthave zonnebril voor donkere dagen
Pantone en Ice-Watch lanceren horloge in De Modekleur van 2013

Tags: , , , , ,