Op de Fashion Wishlist: High Heeled Kelim Boots van HOWSTY!

Op de Fashion Wishlist: High Heeled Kelim Boots van HOWSTY!

Als we nog wat vakantiegeld overhouden dan is het eerste wat we van onze Fashion Wishlist aan gaan schaffen een paar high heeled Kelim boots van HOWSTY! Iedereen kent inmiddels de Kelim cowboy laarsjes wel, maar het Spaanse label HOWSTY heeft nu de perfecte match gevonden tussen de sexiness van een naaldhak en de übertrendy look van de etnische Kelim print, mix dat met een touch of Isabel Marant en tadaaa… er is nieuwe shoe candy geboren!

HOWSTY is in 2012 door twee jonge fashionista’s uit Madrid opgericht met als doel om als Spaans modebedrijf de wereld te veroveren met accessoires waarmee elke vrouw haar eigen stijl en identiteit neer kan zetten. Vandaar ook de naam, wat met de beginletters staat voor Helping Others With STYle. In het eerste jaar lukte het de dames al om hun fijne footwear in tien landen bij meer dan 100 verkooppunten aan te bieden. Ook Nederland wordt nu veroverd, de High Heeled Kelim Boots van HOWSTY zijn te koop via 9straatjesonline.com.

Extra leuk: omdat geen Kelim tapijt gelijk is, is er ook geen HOWSTY boot hetzelfde. Kijk maar eens goed naar de afbeeldingen, zelfs per paar verschillen ze onderling. Nu alleen nog bedenken welke kleur het gaat worden, zwart, bruin, grijs of bordeauxrood… zucht.

High Heeled Kelim Boots van HOWSTY - Bordeaux & Zwart

High Heeled Kelim Boots van HOWSTY – Bordeaux & Zwart

 

High Heeled Kelim Boots van HOWSTY - Bruin & Grijs

High Heeled Kelim Boots van HOWSTY – Bruin & Grijs

Meer Mode Musthaves bekijken? Ga dan naar:

Mode Musthaves voor de zomer: Wayuu Mochila tassen
Musthave Festival Laarzen: Julia Lundsten x Nokian rubberboots
Mode Musthaves Zomer 2013: Hipanema Armbanden
Blink by Claes Iversen Shoe Musthaves AW 13/14

Tags: , , , , ,