coachella weekend 1

Fashion it-girls, celebs en topmodellen trokken afgelopen weekend massaal naar de woestijn van Californië voor het Coachella Festival. Zoals je misschien al bij ons hebt gelezen: dit is niet zómaar een festival, want hier wordt werkelijke waar all-es uit de kast gehaald door celebs om hier op hun allerbest te verschijnen. Check alle hoogtepunten van het eerste weekend van Coachella hier!

Het was weer een prachtig weekend: een geweldige line-up een VIP-gastenlijst waar je u tegen zegt en natuurlijk: het prachtige weer, de palmbomen en de fantastische festivaloutfits. Wij hebben het hele weekend opgelet hoe de celebs hun Coachella weekend vierden, zodat we dat nu voor je op een rij kunnen zetten.

Op het festivalterrein vallen ook elk jaar de nieuwste trends te spotten en daar doen de celebs erg gretig aan mee. Opvallende haarstijlen (rainbow hair & boxer braids), heel veel kanten bh’s, bandana’s om de nek en high waist shorts. Scroll snel verder and see for yourself!

Oh.. en het was niet echt een pretje om dit uit te zoeken, want we konden zelf niet bij het Coachella festival zijn. En dat deed pijn. Heel veel pijn. Misschien volgend jaar…

 

Kendall Jenner:

Kylie Jenner:

Bella Hadid:

Alessandra Ambrosio

Taylor Swift:

Hailey Baldwin:

Tags: , , , , , , , , , , ,