Pantone en Ice-Watch lanceren horloge in De Modekleur van 2013

Pantone en Ice-Watch lanceren horloge in De Modekleur van 2013

Heb jij de Modekleur van 2013 al omarmd? Begin het nieuwe jaar dan helemaal on trend en ga voor een Ice-Watch gesigneerd door Pantone en uitgevoerd in het ultrahippe Emerald groen.

Deze maand lanceren Pantone en Ice-Watch samen een collectie van tweekleurige uurwerken onder de naam Pantone Universe. Een samenwerking kenmerkend voor de eigenheid van zowel Ice-Watch als Pantone: twee merken die in hun eigen vakgebied erkend worden omdat zij van kleur een echt concept maken. De Pantone Universe horloges zijn vanaf deze maand in twee kleurencombinaties te verkrijgen, waarbij de modekleur van 2013 een hoofdrol krijgt: smaragdgroen met wit en wit met smaragdgroen. In de lente zullen nog andere kleurenreeksen worden onthuld, die in de nieuwe collecties van Ice-Watch in de kleuren van Pantone zullen opgenomen worden.

Iedereen kent de Ice-Watch horloges wel, maar waar komt dit merk nu eigenlijk vandaan? Het merk met de bekende kleurrijke horloges is afkomstig uit België en wordt op dit moment in meer dan 100 landen verkocht. Het unieke design is verkrijgbaar in uiteenlopende modellen en kleuren, in totaal kun je zo’n 500 horloges naar je eigen smaak, stijl en persoonlijkheid aanpassen. Dat het merk populair is blijkt wel: in zo’n 5 jaar tijd gingen er meer dan 9 miljoen Ice-Watches over de toonbank.

De Pantone Universe by Ice-Watch is in één unisex formaat vanaf begin januari 2013 beschikbaar en zal zo’n 89 euro kosten.

www.ice-watch.com

Benieuwd naar meer mode musthaves? Ga dan ook naar:

De So Viator: Musthave zonnebril voor donkere dagen
Hang je goede voornemen aan een Words of Wisdom ketting
PASSOU horloges, de nieuwste arm candy voor om je pols
Goodbye joggingbroek en slobbertrui... Hello OnePiece!
Emerald groen is de Trendkleur van 2013

Tags: , , , , , ,