Patrick Dempsey voor Silhouette - een Iconische Campagne

Patrick Dempsey voor Silhouette - een Iconische Campagne

Niemand minder dan Patrick Dempsey is het nieuwe gezicht van Silhouette. Het brillenmerk trapt af met een campagne waarin Patrick Dempsey voor Silhouette de Titan Minimal Art draagt, de bril die als het icoon onder de montuurloze brillen wordt beschouwd. Gedragen op de neus van Dr. McDreamy kunnen we best spreken van een icoon voor een icoon. En als dan een derde icoon – fotograaf Peter Lindbergh – ze voor de lens haalt, ontstaat er een campagne waar we niet omheen kunnen!

Met de ‘Titan Minimal Art – The Icon’ lanceert Silhouette een langdurige campagne onder het bovengenoemde motto ‘Een icoon voor een icoon’. Het thema concentreert zich rond iconen die op een symbolische manier een levensstijl van innovatie en lichtheid weerspiegelen. De Titan Minimal Art en Patrick Dempsey zien er beiden goed uit, maar laatstgenoemde wordt gezien als één van de meest sexy mannen ter wereld. Tel daar een bijzonder charming persoonlijkheid bij op en de man is onweerstaanbaar! Authentiek en aanwezig, zonder zich ooit op te dringen, precies hetgeen wat Silhouette ook ziet in de montuurloze Titan Minimal Art.

Het leuke van de campagne is dat de twee grote passies van Patrick Dempsey erin naar voren komen. Een ervan is snelle wagens. Niet alleen is hij zelf een succesvolle coureur, samen met voetbalgrootheid Alessandro Del Piero heeft hij ook een raceteam opgericht. Zijn tweede passie beoefent hij al sinds zijn dertiende. Patrick jongleert – op meesterlijke wijze zelfs.
In de campagne voor Silhouette zie je Patrick dan ook in zijn vrije, ontspannen momenten: als gepassioneerde wagenfreak en als getalenteerde jongleur. ‘We vonden het belangrijk om Patrick af te beelden in situaties waarin hij zichzelf is en geen rol speelt. En waarin hij vanzelfsprekend een bril of zonnebril draagt, ‘ vertelt Christian Hafner, Brand Director Silhouette, die tegelijk aankondigt dat de campagne een vervolg zal krijgen met andere iconen. We zijn benieuwd!

Bekijk hieronder nog een campagnefoto van Patrick Dempsey voor Silhouette en twee behind-the-scenes beelden van de campagne:

Patrick Dempsey voor Silhouette - Campagnebeeld 2

Patrick Dempsey voor Silhouette - Campagnebeeld 2

 

Patrick Dempsey voor Silhouette - Behind the scenes

Patrick Dempsey voor Silhouette - Behind the scenes

 

Patrick Dempsey voor Silhouette - Behind the scenes met fotograaf Peter Lindbergh

Patrick Dempsey voor Silhouette - Behind the scenes met fotograaf Peter Lindbergh

Lees meer Fashion Nieuws:

Silvian Heach strikt Terry Richardson voor SS13 Campagne
Vero Moda lanceert nieuw merk: Noisy May
Fashion Inspiratie: Jessica Hart voor Only Fashion Video
Milla Jovovich en Tyson Ballou voor Sisley SS13 campagne
Diesel Black Gold werkt samen met fashionblogger Hanneli Mustaparta

Tags: , , , , , , ,