Pippa Middleton tas nu ook in Nederland te koop

Pippa Middleton tas nu ook in Nederland te koop

Het is alweer een tijdje geleden, maar sinds de bruiloft van haar zus Kate is er een ware hype ontstaan rond Pippa Middleton en kreeg de wereld er een nieuw stijlicoon bij. De kleding, de schoenen, maar vooral ook de Pippa Middleton tas die ze de dag na de bruiloft droeg werd uitgebreid besproken in de pers. Modalu, het tassenmerk waar ze sindsdien veelvuldig mee gespot is, werd in een klap op de kaart gezet en de verkopen zijn geƫxplodeerd. Tot nu toe was Modalu in Nederland nog niet verkrijgbaar, tot vandaag!

Het Britse merk Modalu bestaat al heel wat jaren, maar sinds de Royal Wedding is het voorheen kleine merk uitgegroeid tot hype met verkooppunten over de hele wereld. En daar is Nederland nu ook bijgekomen. Vanaf nu is er een officiƫle Nederlandse website online (www.modalu.nl) waar je jouw favoriete Pippa Middleton tas kunt shoppen. Op dit moment staat de zomercollectie 2013 online, maar er komt nog veel meer leuks aan, want er zal vier keer per jaar een nieuwe collectie worden gelanceerd. Op dit moment kun je alleen nog maar online aan de tassen komen, maar er wordt ook hard gewerkt aan verkooppunten in geselecteerde winkels hier in Nederland.

Zoals je mag verwachten ligt de kwaliteit en afwerking van Modalu op een zeer hoog niveau. Op dit moment is de Pippa-lijn de absolute bestseller en die zal dan ook zeker blijven in de komende collecties. Wel in nieuwe kleuren, passend bij de huidige trends en het seizoen. De designers van Modalu reizen voortdurend de wereld over op zoek naar de nieuwste trends en materialen. Elke tas wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd met een uitzonderlijk oog voor detail.

Ontdek ze snel zelf op www.modalu.nl!

Misschien vind je dit ook leuk:

Musthave Festival Laarzen: Julia Lundsten x Nokian rubberboots
Touriya Haoud-Vaughan is het nieuwe gezicht van Fab.
Mode Musthaves SS13: Zomerse Schoudertassen van Star Mela
AISHA: Jacqlins Tas voor Orange Babies

Tags: , , , ,