Preview van de Rihanna for River Island collectie

Preview van de Rihanna for River Island collectie

Ben jij ook zo benieuwd naar de collectie van Rihanna for River Island? Nog een paar weekjes wachten en dan zullen RiRi’s creaties op de catwalk tijdens London Fashion Week worden gepresenteerd. Maar om het wachten een klein beetje te verzachten is er een kort filmpje opgenomen waarin Rihanna een exclusieve preview geeft én vertelt over haar motivatie en inspiratie achter de langverwachte collectie voor River Island.

Ik wilde al lang mijn eigen fashion label ontwerpen,” vertelt Rihanna. “Het idee ontstond vanaf het moment dat ik me in mode begon te interesseren. Elke keer als ik een item zag hangen op een rek, wilde ik er iets aan veranderen. Zelf een collectie ontwerpen is voor mij een logische volgende stap.”

Rihanna heeft haar collectie voor River Island ontworpen voor ‘sassy jonge vrouwen’, die op dezelfde manier in mode geïnteresseerd zijn als zijzelf dat is. De zangeres omschrijft de items uit de collectie als ‘casual, chic en flirty’ en ze vindt het vooral belangrijk dat het geschikt is voor alle lichaamstypes. Als je heel goed kijkt zie je in het filmpje een aantal beachwear items voorbij komen, gestreepte tops met een blote rug, jumpsuits en een zwarte galajurk.

Met deze collectie wil ik alle type jonge vrouwen kleden. Ze kunnen er zich zowel comfortabel als edgy in voelen. Ik wilde de collectie zonder al te hard te proberen karakter geven maar wel op een simpele manier. ”

Bekijk hieronder de preview van de Rihanna for River Island collectie:

Lees meer Fashion Nieuws:

Vanessa Paradis is het gezicht van Conscious H&M + Video
Jean Paul Gaultier komt naar Rotterdam
Poppy Delevingne voor Vero Moda Spring 13 - Video
Lake Side en Nina June gaan samenwerking aan
Behind the scenes Video Miranda Kerr voor Mango

Tags: , , , , , ,