SHOPVIP: ONLINE SHOPPEN ALS EEN VIP

SHOPVIP: ONLINE SHOPPEN ALS EEN VIP

ShopVIP Fashion Director Bastiaan van Schaik, bekend van onder meer HNTM en Avantgarde, gaf gisteren in het chique Amstel Hotel het startschot voor een nieuw exclusief online shoppingconcept: shopVIP.com. In een bomvolle Spiegelzaal werden we na een grappig virtueel praatje (waarvan je hieronder het filmpje kunt bekijken) en daarna een echt praatje van modegoeroe Bastiaan, getrakteerd op een fashionshow waarbij we heel wat bekende gezichten van Hollands Next Topmodel, zoals Kim, Kassandra, Ananda en Patricia, voorbij zagen komen in veelal sportieve outfits van de merken die je binnenkort kunt shoppen op ShopVIP.com.

ShopVIP.com is de eerste online shopping community in Nederland, waar je tegen outletprijzen fashion en Lifestyle-producten van A-merken kunt shoppen. Minstens één keer per week vindt er een online Sale plaats. Deze Sales, met kortingen van 30% tot 70 % duren niet langer dan 3 of 4 dagen. Op 6 november aanstaande staat de eerste Sale gepland met Converse. Daarna zullen snel vele andere volgen met Gsus, Levi’s, Eastpak, Ed Hardy en Kswiss. Kortom, ShopVIP.com is een waar shoppingwalhalla voor echte fashionista’s! Er is wel één kleine maar… ShopVIP.com is een gesloten community waar je door bestaande leden voor moet worden uitgenodigd. Pas dan heb je toegang tot de exclusieve Sales en kun je helemaal losgaan.

Ben je eenmaal lid van ShopVIP.com, dan kun je via een Diamonds spaarsysteem de felbegeerde VIP status verkrijgen. Diamonds spaar je door vrienden of bekenden uit te nodigen, of door aankopen te doen. Bij 25.000 Diamonds mag je jezelf een echte ‘diamond girl’ noemen. Je hebt dan een uur eerder toegang tot alle shopVIP Sales en krijgt ook extra privileges zoals extra kortingen. Last but not least, als een rasechte diva krijg je als ‘diamond girl’ toegang tot een echte VIP lounge, waar je shoptips krijgt van een shoppingassistent en waar je kans maakt op shoppingweekends in Parijs.

Heb jij nu net de pech dat je vrienden je nog niet hebben uitgenodigd om lid te worden van ShopVIP.com? Check dan regelmatig de shopVIP hyves site, voor het laatste nieuws en tips om lid te worden. www.shopVIP.com

Tags: , , , , , , , , , ,