Ssst… Het geheim voor de feestdagen: Get your SPANX on!

Ssst… Het geheim voor de feestdagen: Get your SPANX on!

Hoe fijn zou het zijn als je tijdens een fashionable kerstborrel niet steeds je buik zou hoeven inhouden, of op dat spetterende eindejaarsfeest voluit zou kunnen dansen, zonder je druk te maken over wat er wel of niet mee mag schudden… Maak je niet dik en doe gewoon wat alle sterren in Hollywood ook doen als ze over de rode loper moeten: draag Spanx!

Corrigerend ondergoed en shapewear is al lang geen taboe meer, zeker niet nu heel wat celebs er geen geheim van maken dat ze Spanx dragen. Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Blake Lively, Beyonce en natuurlijk Oprah Winfrey, die het merk in één keer op de kaart zette tijdens haar liveshow, zweren er bij. Logisch, want als de spotlights op je gericht staan wil je er zeker van zijn dat er geen hobbels en bobbels zichtbaar zijn in je rode loper outfit.

Sara Blakely is de oprichtster van SPANX en wat begon als een idee om ondergoed en kleine figuurgebreken te verdoezelen, is inmiddels uitgegroeid tot een waar imperium. In 2000 bracht ze haar eerste product op de markt en vandaag de dag verkoopt haar bedrijf meer dan 200 producten. In 2012 heeft Forbes magazine Sara benoemd tot de jongste ‘self-made’ vrouwelijke miljardair.
De slimme panty shapers, tummy slimmers en lightwaight shaping pants zijn gemaakt van innovatieve materialen die zorgen voor strakkere contouren, maar toch comfortabel zitten.

Pak voor de feestdagen dus maar gerust flink uit met een superstrakke bodycon dress. Just get your SPANX on en voel je happy, comfortabel en zeker!

SPANX is onder andere te koop bij de Bijenkorf.

Meer Feestdagen Fashion inspiratie nodig? Ga dan ook naar:

Feestdagen Fashion: trakteer jezelf op een killerdress van Addy for Steps
Feestdagen Fashion – Kelly Brook Kerstcollectie bij New Look
Feestdagen Fashion - Glitter en Gold Party bij Primark
Dresscode Gemaskerd Bal? Drake’s is er klaar voor!
Arm Candy voor de feestdagen van Amsterdam Bag Company: Jack!
gsus en Antoine Peters vieren het feestje samen
Modetrends Herfst Winter 2012 2013 – High Shine Metallics!
Fashion Nieuws: Onthulling WE & Claes Iversen collectie
Fashion Video: Maison Martin Margiela voor H&M onthuld in NY
Mode Musthaves: Bejeweled Clutches
Modetrends Najaar 2012: William Tempest for River Island

Tags: , , , , ,