Statement T-shirts voor beautiful people van Boowevil

Statement T-shirts voor beautiful people van BooWevil

Wij zijn van mening dat iedereen zelf moet weten wat hij of zij aantrekt. En als je gek bent op de logo sweaters van Abercrombie & Fitch, dan hebben we daar helemaal niks tegen. Maar wist je wel dat het modemerk geen maten X en XL verkoopt, omdat het geen ‘dikke’ mensen in haar kleding wil hebben? En dat het liever tonnen aan oude kleding verbrandt, dan het aan daklozen te schenken? Als je eenmaal weet hoe serieus dit bedrijf haar eigen ‘imago’ neemt, dan vind je misschien net als wij wel dat het tijd wordt voor een statement. Een boodschap in de vorm van een reeks statement T-shirts met de tekst  I am too beautiful to wear A & F.  Da’s pas een fashion statement!

Het Nederlandse bedrijf BoWeevil dat al vanaf 1991 organisch katoenen T-shirts produceert is zo stoer om het op te nemen tegen de ‘mode moraal’ van het grote Amerikaanse Abercrombie & Fitch, dat bekend staat om haar sexy en afgetrainde modellen. Met de ‘I’m too beatiful to wear A&F’ statement T-shirts geeft Boweevil de positieve boodschap af dat grote bedrijven in de mode industrie ons niet hun schoonheidsidealen kunnen opleggen. Een boodschap die inmiddels ondersteund wordt door heel wat ‘beautiful’ people: topmodellen, acteurs, fotografen, artiesten, bloggers en designers van New York, tot Parijs en Amsterdam.

Ook een fashion statement maken tegen de arrogantie van A&F? Ga dan naar de shop op www.wearetoobeautiful.com. De tees zijn er in verschillende uitvoeringen en kosten 28 euro per stuk.

Misschien vind je dit ook leuk:

Op de Fashion Wishlist: High Heeled Kelim Boots van HOWSTY!
Don't be like the rest of them, darling... Meet Lady Derringer!
Nieuwe shoe candy uit Nederland: L’enfant Terrible
Staring is Caring met het Supertrash Stop Aids Now rokje
WE LOVE: canvas designer bags van Sepehr Maghsoudi