Succes voor volle billen?

Succes voor volle billen?

Modellen met een kindermaatje en/of geen gevulde achterkant, dat is wat wij in fashion campagnes krijgen te zien! Niks geen volle billen, terwijl de gemiddelde confectiemaat van de vrouw tussen de 40-42 zit.

Kan of mag een maatje 36 te veel zijn of zijn we de weg een beetje kwijt? Het modellen carrière van Ananda Marchildon, de winnares van HNTM 2008 eindigde voor haar in een regelrechte afknapper. Ondanks de toezegging van modellenbureaus Elite op een glansrijke modellen carriere met een cheque van € 75.000,00  in het vooruitzicht, werd ze ontslagen omdat ze een maatje 36 heeft !!

Ananda voor Sloggi

Ananda Marchildon voor Sloggi

Ik ben van mening dat een maatje 36 wel kan, juist !! De gemiddelde vrouw heeft nu eenmaal geen kindermaatje meer. Gelukkig ben ik niet de enige met die mening. Sloggi, ondergoedmerk en billenexperts heeft Ananda Marchildon omarmd en gefotografeerd in en Sloggi Invisible. Nu kan iedereen zien dat de billen (met maatje 36) van Ananda Marchildon echt model waardig zijn. Tijdens de rechtzaak moeten ze Ananda bij het aanschouwen van deze foto’s toch gelijk geven, ze is een waardig model.  Go Ananda Go !!

Ananda in een Sloggi Invisible

Ananda Marchildon in een Sloggi Invisible

Tags: , , , , , , ,