TONY COHEN WINT MODE AWARD

TONY COHEN WINT MODE AWARD

Modeontwerper Tony Cohen kreeg gisteravond de PC Hooftstraat Award toegekend voor zijn indrukwekkende carrière als een van de meest succesvolle Nederlandse designers. De erkenning werd hem uitgereikt door de Modemeisjes Tamara Elbaz en Maria Tailor tijdens het Silk Fashion & Business Autumn Event op het prachtige Westelijk Handelsterrein te Rotterdam. Tony wordt geprezen als een ontwerper met veel gevoel voor mode, die zijn passie voor stoffen als leidraad in alle creaties gebruikt. Dit talent bleef bij Stichting Nederland Positief zeker niet onopgemerkt en kende voor dit jaar de award aan Tony toe. De ontwerpers Monique Collignon, Addy van den Krommenacker en modeman Oger Lusink gingen hem voor, Tony mag dus oprecht spreken van een kroon op zijn carrière.

Tijdens het event presenteerde Tony ook zijn Fall/Winter 2011 collectie. De collectie was geïnspireerd op een mix van klassieke 60’s couture (Marc Bohan) en een reis door de architectuur van het Guggenheim Museum Bilbao. Stoffen van Japanse High Tech Mills, donkere kleuren met hints en hoogtepunten van koper en goud: Tony bewees met verve waarom hij de award meer dan wie dan ook verdiend heeft. Naast de show van Tony Cohen waren er nog meer fashion hoogtepunten. Zo gaven de modezaken Ellure.nl, Boutique Malena en IVY Fashion spectaculaire shows met hun nieuwste collecties. De shows waren aangekleed met schitterende en exclusieve juwelen van Dutch Jewelz en MPM Juwelier en met tassen van Rysto Bags. De show was compleet dankzij de teams van Grand Salon en Pupa Care Cosmetics.

Niet alleen de shows vielen in de smaak bij de genodigden, maar er werd ook gekocht en verkocht! Het Silk- Event was met ruim 2500 bezoekers wederom een groot succes en de combinatie van netwerken, mode en luxe bleek opnieuw aan te slaan. RTL 5’s Modemeisjes Maria Tailor en Tamara Elbaz presenteerden de avond.

Foto credits: Marco van Ammers.

Tags: ,