Vintage stores (online)

Ben jij ook een vintage liefhebber? Snuffel je het liefst in de leukste, kleinste, vintage boetiekjes? Het leuke aan vintage is dat de kledingstukken vaak een verhaal hebben. Waar komt het vandaan en wie heeft het gedragen? Denk maar aan een vintage Chanel tas, een item die iedereen wil hebben. Soms leggen fashionista’s nog meer voor de tas neer dan wat ie überhaupt heeft gekost. Waarom is dit? Omdat Chanel ‘natuurlijk’ nooit zijn waarde verliest. Het is net als met kunst, je investeert eenmalig in een object maar na een flink aantal jaren (kan) het zelfs meer waard zijn.
We snappen dat een leuk en uniek vintage winkeltje (online en offline) soms lastig te vinden is. Want wat oud is hoeft niet perse fashionable te zijn. De volgende vintage online stores willen we graag met je delen, ze zijn zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

1. Asos Marketplace
Asos Marketplace is een unieke shop waar je vintage items kunt shoppen. Via één klik op de muis kun je informatie krijgen over de producten van diverse vintage winkels, de designers en diverse labels. Alle producten worden getoond op echte modellen, zo kun je goed zien hoe het staat.

Asos Marketplace

2. Stellar Boutique
Stellar is van origine een stylist, ze heeft gewerkt voor BBC en was ook actief als visual merchandiser for Levi’s en Marks & Spencer. Ze zette Stellar Boutique op en verkoopt daar mooie, unieke vintage items. Ze kiest alle items zelf uit en niet alleen kleding komt hier aan bod. Sieraden, schoenen, tassen en riemen horen ook in dit rijtje thuis van ‘lovely vintage items’!

Stellar's boutique

3. It’s Vintage Darling
It’s Vintage Darling is in 2006 opgericht en nu al een gevestigd vintage online shop! De vintage items zijn allemaal met met liefde en passie uitgezocht. It’s Vintage Darling geeft je ook die persoonlijke service waar je om vraagt.

It's Vintage Darling

4. Janne’s Vintage
Janne’s Vintage begon ooit met het verkopen van vintage sieraden en accessoires en groeide binnen no time uit met andere productgroepen. Je vindt er fabulous jurken, jassen, rokken en zelfs antieke interieurspullen. Je kunt bij Janne’s ook terecht voor sieraden die je bruidsjurk afmaken. Kortom shop till you drop en leuk detail: gratis verzending.

Janne's Vintage

5. Rokit London
Rokit London focust zich op kleding voor mannen, vrouwen en kinderen uit de jaren 20 tot 80’s. Rokit heeft een ideale mix tussen vintage en retro. De site is makkelijk in gebruik wat je helpt om de juiste items te vinden. We love!

Rokit London

Tags: , , , , , , , , ,