Topmodellen Kasia Struss en Bambi Northwood-Blyth voor SET SS12

Topmodellen Kasia Struss en Bambi Northwood-Blyth voor SET SS12

Het internationale modemerk SET kiest voor de SET SS12 collectie niet voor één maar voor twee topmodellen als de gezichten van de nieuwe campagne. De adembenemende modellen Kasia Struss en Bambi Northwood-Blyth belichamen de individualiteit en de stralende stijl van het merk.

Kasia Struss
Het Poolse model Kasia Struss werd onlangs nog door de Franse Vogue uitgeroepen tot één van de top 30 modellen van dit decennium. Ze is momenteel gerangschikt op nummer 13 op models.com. De sensationele Kasia was al eerder het gezicht voor vele internationale reclamecampagnes zoals Chloe, Miu Miu, Isabel Marant, Yves Saint Laurent, Balenciaga en Christian Dior. Deze schoonheid, met groot vermogen te transformeren, wordt ook regelmatig gevraagd voor de meest belangrijke internationale catwalks. Bovendien heeft Kasia al meerdere covers, waaronder die van Vogue, W en Numero mogen sieren.

Bambi Northwood-Blyth
De naam van deze Australische zegt het al! Met haar verfijnde gezicht en kenmerkende wenkbrauwen, heeft Bambi een meer dan unieke look. Sinds haar ontdekking in 2009, is ze al gespot op de covers van Australian Harper’s Bazaar en Japanse Vogue. In november 2010 is Bambi door models.com benoemd tot een van de meest verrassende gezichten, sindsdien valt ze in de categorie ‘popular models’ binnen de gehele fashion-industrie. Bambi, die in New York woont, mag inmiddels de catwalk van onder andere Chanel, Emanuel Ungaro en Balenciaga aan haar c.v. toevoegen.

www.set-fashion.com SET wordt o.a. verkocht bij Zalando Premium.

Tags: , , , , ,