Topshop komt naar Nederland

Topshop komt terug naar Nederland

Er is geen modegek die in Londen gaat shoppen die niet langs Topshop gaat. De Britse modeketen is het walhalla voor iedereen die gek is op betaalbare fashion, accessoires en schoenen. Het wordt dan ook hoog tijd dat Topshop echt naar Nederland komt. In 2011 hadden ze al een kortdurend ‘Dutch’ avontuurtje met een shop-in-shop(je) in SPRMRKT in Amsterdam wat geen succes bleek te zijn, aangezien de prijzen in de winkel hoger waren dan wat je voor hetzelfde item in de webshop moest betalen. Maar Topshop komt terug. Nog steeds niet met een eigen winkel, maar opnieuw met een shop-in-shop en deze keer is het de Bijenkorf, die het gelukkig een stuk groter gaan aanpakken!

Vanaf 2 september om 11.00 uur zullen zowel de shop-in-shop van Topshop, als die van het mannenlabel Topmen in de Bijenkorf Amsterdam geopend worden. Voor Topshop is er 150 m2 op de eerste verdieping ingericht en de mannen kunnen op de begane grond terecht in een winkel van 140 m2, met zoals ze alvast beloven: een topselectie van hun beste looks. Wij zijn benieuwd!

Over Topshop:
Met meer dan 500 winkels in het Verenigd Koninkrijk en 230 franchise locaties in 30 landen floreren de twee merken wereldwijd; fysiek in de grote steden, maar ook in de digitale wereld. TOPSHOP en TOPMAN zijn wereldwijd bewonderd vanwege hun trendsettende aanpak en sterke connecties met celebrities zoals Beyoncé, Sienna Miller, Kate Bosworth, Tinie Tempah, One Direction en Mark Ronson. www.topshop.com

Lees meer Fashion Nieuws:

Favo lingerie van Beyonce en Madonna: Chromat @ Drakes Boutique
Nieuw fashion bloggers platform: ILOVEFASHIONBLOGGERS
Love Britain? Marks & Spencer Best of British!

Tags: , ,