Triumph Inspiration Award 2012 - fotocredits Wing Shya

Triumph Inspiration Award 2012 - fotocredits Wing Shya

De strijd om de Triumph Inspiration Award 2012 is losgebarsten. De finalisten zijn bekend en de jury ook, maar voordat de jury op 19 oktober aanstaande in Shanghai de uiteindelijke winnaar bepaalt, is het eerst aan jou om te stemmen. Laat weten wie van de 31 finalisten jouw favoriet is en misschien win je wel een retourtje Shanghai om bij de finale van dit mode event aanwezig te zijn.  Wij hopen natuurlijk dat Kris van Loon, de Nederlandse modestudente die als finalist meedoet, er met deze prestigieuze prijs vandoor gaat!

De Nederlandse finaliste, studente aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, maakt met haar ontwerp Battle for Perfection een goede kans om te winnen.  Haar body laat een chaotisch 3-D gevecht zien van ijzerdraad en ultradunne tricot en verbeeldt daarmee de tegen­stel­lingen uit het TIA-wed­strijd­thema: kracht en macht, kwets­baarheid en schoonheid. Het design toont perfectie door imperfectie en volgt de oosterse zienswijze dat al deze elementen positief zijn en dat sprookjes prachtig samengaan met realiteit.

Wij wensen Kris in ieder geval enorm veel succes en onze stem is alvast naar haar gegaan. Wil je ook een stem uitbrengen? Ga dan naar www.triumph-inspiration-award.com. Stemmen kan tot en met 23 augustus.

Tags: ,