Uitnodiging voor de Modeshow van Diesel Black Gold: Frontrow én Backstage!

Uitnodiging voor de Modeshow van Diesel Black Gold: Frontrow én Backstage!

Een uitnodiging voor de modeshow van Diesel Black Gold is over het algemeen voorbehouden aan een select groepje fashionable people, tot nu toe tenminste! Diesel heeft namelijk besloten om  het deze keer helemaal anders te doen en nodigt iedere fashionfreak en styleaddict uit voor een plekje frontrow. Maar als je de show liever backstage wilt volgen, of misschien nog wel leuker: vanuit het perspectief van de modellen, dan kan dat ook!

Op dinsdag 12 februari om 19.00 uur onze tijd (1 pm EST) kun je via een livestream de modeshow van Diesel Black Gold Womenswear AW13/14 volgen vanuit je eigen luie stoel. Maar dat is nog niet alles. Diesel gaat een stapje verder dan een livestream alleen, je kunt namelijk kiezen om de show te bekijken vanuit drie verschillende hoeken. Heb jij altijd al een show willen meemaken vanuit het perspectief van de modellen? Grijp dan je kans en kies de angle ‘Models Line Up’. Of ben je benieuwd hoe het er backstage aan toe gaat tijdens zo’n belangrijke fashionshow? Ook dat is een optie. Tenslotte kun je ook front row vanuit de seat van Hanneli Mustaparta, het gezicht van de Diesel Black Gold SS13 campagne, de nieuwe collectie over de catwalk zien komen. Kies dan de angle ‘Hanneli front row’.

Deze uitnodiging laat je toch zeker niet lopen? Tune op dinsdag 12 februari voor 19.00 uur in via Dieselblackgold.com en waan je even in het bruisende hart van de fashion industry!

Misschien vind je dit ook leuk:

Fashion Inspiratie van Dagmar - VIDEO Dagmar AW13
Diesel Black Gold werkt samen met fashionblogger Hanneli Mustaparta
Preview van de Rihanna for River Island collectie
MODE'L magazine: All about Models

Tags: , , , , , , ,