video kleding hacks

De rits van je tas die vastloopt, de gele deovlekken in je favoriete shirt en dat blouseje met de gigantische kreukstof. Iedereen kent de kleding struggles wel. Gelukkig is er voor de meeste problemen wel een oplossing. De Amerikaanse YouTuber Rachel weet wel raad.

Onderstaande dingen weten maar weinig mensen, toch kunnen ze je leven een stuk gemakkelijker maken. Er is een aantal vervelende stuggles dat werkelijk een doorn in het oog is. Gelukkig bestaan er tal van trucjes om drama’s in de ochtend te voorkomen. Mixitup vond de video van YouTuber Rachel en we moeten zeggen: wat een relieve!

#1 Kreukels in je blouse

Strijken… daar hebben we toch allemaal een hekel aan? Daarbij is het super irritant om de strijkplank uit te klappen en de strijkbout op te warmen omdat je per se dat ene kreukblouseje aan wilt. Geen zorgen, wanneer je geen zin hebt in strijken, kun je ook een plantenspuit met water vullen. Spuit wat water op het shirt en stretch de stof. Laat ‘m daarna drogen. Ta-daaa: kreukvrij!

#2 Rits loopt vast

Vastlopende ritsen… een doorn in het oog. Gelukkig is het vrij makkelijk op te lossen met een kleurpotlood. Wanneer je met het potlood krast over de haakjes van de rits (beide kanten), loopt je rits als het goed is weer flawless!

#3 Gepilde truitjes

Is jouw trui of legging gaan pillen en word je gek van die kleine pluisjes? Gelukkig zijn ze hartstikke makkelijk weg te halen, zonder dat je daar speciale apparaten voor hoeft aan te schaffen. Je kunt namelijk heel gemakkelijk met een scheermesje de pluisjes ‘wegscheren’. Zo hoef je niets weg te gooien, maar geef je je trui een tweede leven!

#4 Gele deovlekken

Is je witte shirt niet zo fris meer door de gele plekken van je deodorant? Gelukkig is dit vrij makkelijk op te lossen met een citroen! Wrijf een halve citroen over de vlekken en spray er vervolgens wat water overheen. Laat het daarna drogen en zeg vaarwel tegen je deovlekken!

#5 Broeken passen

Dit wist je waarschijnlijk niet, maar het is écht waar. De omvang van je taille is bijna gelijk aan de omvang van je nek. Wanneer je in een kledingwinkel aan het twijfelen bent of de broek je wel past en je to-taal geen zin hebt om een pashok in te gaan, probeer dan deze truc. Pak de hoeken van de broek vast en wikkel ‘m om je nek. Als de punten elkaar raken, dan zit hij goed.

Tags: , , , , , , ,