WE LOVE: canvas designer bags van Sepehr Maghsoudi

WE LOVE: canvas designer bags van Sepehr Maghsoudi

Gek op designer bags, maar niet het shopping budget om hét nieuwste It-model van dit seizoen aan te schaffen? Het kan een stuk goedkoper en bovendien een heel stuk origineler! Geef je nieuwe lentelook een spicy update met een van de spraakmakende canvas desiger bags van Sepehr Maghsoudi. We love them!

De extravagante fashion designer Sepehr Maghsoudi verrast modeliefhebbers telkens weer met zijn indrukwekkende creaties. Onlangs showde hij tijdens Amsterdam Fashion Week zijn FW13 collectie ‘Embrace your darkness’. Een collectie die zowel duister als speels en jeugdig is met een minimalistische en futuristische touch. Naast het ontwerpen van exclusieve kledingstukken, maakt Sepehr ook altijd tijd vrij om opmerkelijke mode items te ontwerpen, zoals deze komische canvas tassen in drie spraakmakende uitvoeringen.

Een beetje lef moet je natuurlijk wel hebben om met een tas over straat te gaan waarop staat ‘You want to see my pussy?’ maar als je de tas vervolgens omdraait en een schattige fluffy kat je aanstaart, dan schiet toch iedereen in de lach?! Of geef je outfit een rebels tintje met de ‘Dangerous Teddy’ bag. En echte fashionista’s gaan natuurlijk voor de ‘Fashion is my drug’ bag.

canvas designer bags van Sepehr Maghsoudi

canvas designer bags van Sepehr Maghsoudi

De canvas designer bags van Sepehr Maghsoudi zijn voor 16,99 euro te koop via de Sepehr Maghsoudi webshop.

Benieuwd naar meer mode musthaves? Ga dan ook naar:

Mode Musthaves Zomer 2013: Hipanema Armbanden
Mode Musthaves Zomer 2013: sweet Pastry Sneakers
Bikinibiza Bandeau Collectie - Musthave Ibiza Style bikini's
Dress up your Sweatpants
Maria Taylor en Club Manhattan ontwerpen Fight cancer ketting
Modetrend Hot or Not? Plateau Gympen

Tags: , , , ,