DOUTZEN BIJ DE SHOOT VAN REPEAT CASHMERE

DOUTZEN BIJ DE SHOOT VAN REPEAT CASHMERE

Nieuwsgierig naar hoe een topmodel als Doutzen Kroes werkt tijdens een fotoshoot? Repeat Cashmere en Doutzen geven je een exclusief kijkje achter de schermen tijdens de fotoshoot van de wintercampagne 2011/2012 in Miami. Tijdens deze shoot in het zonnige Miami volgde een cameraploeg alles op de voet. De ‘behind the scenes’ afleveringen zullen vanaf 27 september, gedurende de komende vier weken, verschijnen op het internet.

In een serie van acht afleveringen zie je Doutzen Kroes en het Repeat Cashmere team met designer Noemie Tugendhaft, CEO Joe Tugendhaft, fotograaf Alexi Lubomirski, make-up artist Tyron Machhausen en haarstylist Bo-Hee in actie voor de wintercampagne.
Per aflevering krijg je scoops over het merk Repeat Cashmere en haar collecties. Daarnaast zie je meer over Doutzen’s inspiratie voor de Repeat by Doutzen collectie en delen make-up artist Tyron en haarstylist Bo-Hee handige tips uit voor de ultieme Repeat Cashmere look.

En dat is nog niet alles, want er is ook nog wat te winnen! Aan het einde van iedere aflevering is er namelijk een quizvraag te zien. Repeat Cashmere fans die mee doen aan een quizvraag maken kans op een 100% kasjmieren shawl. Ook dingen ze automatisch mee naar de hoofdprijs; een weekendtrip naar Berlijn in oktober. De winnares ontvangt daarnaast €1500,- shopgeld dat ze kan besteden op www.repeatcashmere.com.

Tags: , , ,