Jennifer Lopez op de cover van V Magazine

Jennifer Lopez op de cover van V Magazine

Zij is een eeuwigdurende bron van awesomeness en schoonheid, Jennifer Lopez staat nu op de cover van de Spring 2012 editie van V Magazine. Hieronder een kleine samenvatting van haar interview en geweldig foto’s.

Jennifer Lopez op de cover van Magazine 2

Jennifer Lopez op de cover van Magazine

De “On The Floor“ zangeres heeft tot dusver een gek jaar gehad en het jaar wordt alleen maar intensiever aangezien haar Latijns-Amerikaans talentshow “Q’Viva The Chosen”  de entertainment industrie overneemt.

Jennifer Lopez in Magazine 1

Jennifer Lopez in Magazine

Jennifer Lopez verklaarde, “Er zijn zo vele verschillen binnen de Latijnse gemeenschap. Iemand van Mexico en iemand van Puerto Rico hebben een andere keuken en verschillende tradities. Er valt nog zoveel te ontdekken. Zelfs toen ik door de verschillende landen reisden, waren er bepaalde vormen van muziek die mij onbekend waren.

Jennifer Lopez in V Magazine 3

Jennifer Lopez in V Magazine

Over het werken met haar ex-echtgenoot Marc Anthony, zei Jennifer Lopez, ” wij zijn eerst ouders en vrienden. Dat is de band die ons verbindt. Ik weet niet of men dit als negatief ziet , enkel en alleen omdat onze intieme relatie niet werkte”.

Jennifer Lopez in Magazine 4

Jennifer Lopez in Magazine

Lopez verklaarde over hun dynamische samenwerking “Marc is leidend als het op muzikanten aan komt, als het op dansen en produceer talent aankomt, dan ben ik de aangewezen persoon”.

Jennifer Lopez in Magazine 5

Jennifer Lopez in Magazine

LEES OOK:
ADELE STAAT IN DE AMERIKAANSE VOGUE
HANNA VERBOOM IS HET NIEUWE GEZICHT VOOR BLACKSTONE
NICKI MINAJ EN RICKY MARTIN NIEUWE GEZICHTEN VAN MAC VIVA GLAM
PREVIEW NEDERLANDSE VOGUE IN 8 ETALAGES VAN DE BIJENKORF
MONICA BELLUCCI SCHITTERT WEDEROM IN DOLCE & GABBANA CAMPAGNE

BRON: gossipcenter.com

Tags: , , , ,