Pinterest

Pinterest is het beste te omschrijven als één groot visueel prikbord. Mensen die bijvoorbeeld van Fashion houden kunnen borden aanmaken en daaraan plaatjes toevoegen die ze interessant vinden. Misschien ben je meer ‘into’ het koken en maak je graag de lekkerste recepten? Om inspiratie op te doen voeg je deze recepten aan je bord toe en wellicht zien anderen dan jou wel als inspiratiebron. Zo is er voor elke doelgroep en elke interesse wat wils.
Veel merken/it-girls/Fashion editors positioneren zich dan ook op Pinterest, je kunt jezelf (als merk) heel goed promoten op dit social media kanaal.
Maar welke fashionmerken MOET je dan volgen?
Wij hebben een top 5 met interessante Pinterestaccounts die je absoluut moet volgen! Have fun met ‘pinnen’!

TheLSD Pinterest

TheLSD-Lauren Santo Domingo
Contributing Editor Vogue Magazine

Cupcakes and Cashmere Pinterest

Cupcakes and Cashmere
Emily Schuman heeft een eigen (design) boek en blog Cupcakes and Chasmere. Ze vertelt over design, persoonlijke style & het herinrichten van je ruimte.

OscarPRgirl Pinterest

Oscar Pr Girl
Deze PR girl voor designer Oscar de La Rente heeft een eigen stijl en smaak. Wat wil je als PR dame van deze fabulous designer?

Hopscotch & Grace Pinterest

Hopscotch & Grace
De blogger Rachel Gadiel uit Australië heeft een zwak voor alles wat ‘Chic & lovely’ is. Check vooral de pins in haar borden: Streetstyle, In the details & Classics.

Nina Garcia Pinterest

Nina Garcia
Fashion Director bij Marie Claire en Project Runway jurylid, ordent haar borden perfect op seizoen, trends maar ook op rode loper outfits.

(beelden: Pinterest)

 

 

 

 

Tags: , , , , ,