Visentin

Visentin 16:9 Flutes douchekop

Kan jij je een leven zonder champagne niet indenken? Zou je er het liefst in willen baden? Beetje zonde van het geld, je kunt het beter opdrinken, maar met de ‘champagne douche’ van de Italiaanse fabrikant van high-end spa-artikelen Visentin kom je toch aardig in de buurt. Hun nieuwste, en vooral decadente, aanwinst is een douchekop van ondersteboven hangende champagneglazen.

De Visentin 16:9 Flutes douchekop is vervaardigd uit roestvrij staal en afgewerkt in fris wit voor de moderne, luxe badkamer. Met de dertig porseleinachtige champagneglazen die ondersteboven aan de douchekop hangen, maakt het dit tot een functioneel stukje moderne kunst.

Visentin

Visentin 16:9 Flutes douchekop

En voor het geval je al horrorscenario’s in je hoofd hebt van brekend glas over je lichaam omdat je zo van heet douchen houdt, wees gerust! De glazen zijn gemaakt van een stevig, volledig veilig thermoplastisch composiet en kunnen dus niet breken.

Voor dit stukje badkamerdecadentie moet je trouwens wel flink voor in je buidel tast. De 16:9 Flutes douchekop kost ruim 2.700 euro!

Visentin

16:9 Flutes douchekop

Tags: , , , , ,