IKEA Outdoor collectie: die moet je zien!

IKEA Outdoor collectie: die moet je zien!

Laat het maar aan IKEA over om met een IKEA Outdoor Collectie te komen die zowel geschikt is voor de grootste tuin, als het kleinste knusse balkon én daarbij ook nog eens duurzaam en vernieuwend is. Tijdens een speciale bloggers bijeenkomst kregen we alvast een exclusief voorproefje van de nieuwe grootste IKEA Outdoor Collectie tot nu toe. Heb jij net als wij maar één zonnestraal nodig om heerlijk buiten je plekje in je tuin of balkon op te zoeken? Dan moet je echt even kijken wat IKEA voor deze lente in petto heeft!

Hogsten fauteuil

Hogsten fauteuil

De IKEA Outdoorcollectie is er eentje waar de grootste en bekendste Tuincentra stinkend jaloers op zullen zijn! Nieuwe stijlen, materialen, verbeterde klassiekers en zelfs compleet nieuwe series meubelen die bestand zijn tegen het onvoorspelbare Nederlandse weer, zodat je het hele jaar door van je balkon of tuin kunt genieten. En waar IKEA binnen zo goed in is: de slimme oplossingen waarmee je kleine ruimtes optimaal kunt benutten, worden ook in de outdoor collectie volop doorgevoerd. Mét het fijne IKEA prijskaartje wat we gewend zijn!

Collectie Roxo en Josef

Collectie Roxo en Josef

Bij IKEA denken ze altijd net wat langer door dan bij de meeste meubelfabrikanten. Dat blijkt ook wel weer uit de gloednieuwe FALSTER en ENHOLMEN series. Meubels gemaakt van kunststof , die bijna niet van echt massief hout en rotan te onderscheiden zijn. Door deze slimme materiaalkeuze, gecombineerd met roestbestendige aluminium frames, zijn de producten onderhoudsvrij, gemakkelijk schoon te houden en tegen alle seizoenen bestand. En dat is fijn, want in Nederland weet je van te voren nooit precies wat voor weer het gaat worden!

Sundero collectie

Sundero collectie

Weet jij al hoe je jouw balkon of tuin gaat inrichten deze lente? Neem snel een kijkje in de IKEA Catalogus en laat je inspireren!

Tags: , , ,