Philips WUL

Philips WUL

Ben jij iemand die elke ochtend meteen als de wekker gaat haar bedje uit springt? Of heb je net als het overgrote deel van de Nederlanders elke ochtend weer opnieuw moeite om jezelf uit bed te slepen. Philips is van mening dat op een prettige manier wakker worden en de dag fris en fit beginnen voor iedereen mogelijk is. Om dit te bewijzen hebben ze een groep doorgewinterde ‘ochtendhaters’ uitgedaagd om een experiment van 21 dagen aan te gaan met de Philips Wake-up Light – en maar liefst 91% van de deelnemers geeft aan ’s ochtends alerter en positiever wakker te worden. Er is dus nog hoop in deze donkere dagen!

In de Wake-up Challenge daagde Philips 199 mensen met een ochtendhumeur, weinig energie en moeite om ’s ochtends op te staan, uit om te veranderen in ‘ochtendmensen’. Het doel was om te bewijzen dat je met een Wake-up Light beter aan je dag begint dan met een gewone wekker.

En dat lichttherapie werkt bij mensen met een ochtendhumeur blijkt wel uit de resultaten van het experiment. Zo gaf een grote meerderheid van de groep (94%) aan dat ze ’s ochtends makkelijker hun bed uitkomen. Ook heeft de Philips Wake-up Light volgens 95% van de deelnemers een positieve invloed op hun ochtendhumeur. Verder geeft 95% van de deelnemers aan dat ze door de Philips Wake-up Light het gevoel hebben echt wakker te zijn en met energie aan de dag beginnen.

Ben jij het zat om elke ochtend de strijd aan te gaan met je wekker? Overweeg dan eens of de Philips Wake-up Light niet wat voor je is. In plaats van wakker schrikken door het irritante geluid van je wekker, rustig wakker worden door het licht van een nagebootste zonsopgang, zodat je energieker en met een beter humeur je dag kunt beginnen. Klinkt een stuk beter toch?

Meer weten? Kijk dan op philips.nl 

Tags: , , ,