REVLON: BEYOND NATURAL DEFINING MASCARA

REVLON: BEYOND NATURAL DEFINING MASCARA

Revlon introduceert de Beyond Natural Defining Mascara: de eerste mascara met extracten van watermeloen, appel en avocado en mineralen zoals zink, koper, kalium en silicium. De fruitextracten verzorgen, kalmeren en verzachten de wimpers, terwijl de toegevoegde mineralen een vitaliserende werking hebben. Een natuurlijke, verzorgde en verkwikkende oogopslag is het resultaat.

Dankzij de Beyond Natural™ Defining Mascara krijgen je wimpers de ultieme verzorgingsboost. De mascara verzorgt en verlengt iedere wimper zonder te klonteren, met mooie gesepareerde en gezonde wimpers tot gevolg. De lichtgewicht gel-formule zorgt niet alleen voor de juiste hoeveelheid kleur op de wimpers, maar geeft ook een mooie lichte glans. Deze mascara – met de toepasselijke naam Beyond Natural™ Defining – creëert zo eenvoudig een prachtige natuurlijke look. Daarnaast heeft de mascara een uniek, uit siliconen gegoten (moulded), borsteltje met een korte en lange zijde die alle wimpers eenvoudig bestrijkt. De korte zijde brengt de formule met precisie op de wimpers, terwijl de lange zijde zorgt voor de verlenging en ultieme separatie van de wimpers. Wimpers worden zo eenvoudig gescheiden, gelift en verlengd.

De Beyond Natural™ Defining Mascara is vanaf 10 november in twee kleuren verkrijgbaar: Black en Black Brown voor een verkoopadviesprijs van 12,95 euro.

Tags: , , , , ,