Vintage: onbetwist de trend van het moment. Of je nu een modern, nostalgisch of old schooltype bent: alles van het heden refereert aan het verleden. Voor Make-up merk Bourjois betekent vintage onmiskenbaar de haast mythische ‘Kleine Ronde Doosjes’ die nog altijd in topconditie zijn. Het zijn echte mode accessoires, heerlijk tijdloos en trendy tegelijk en bevatten superleuke vintage prints waardoor ze ook nog eens geweldig op je toilettafel staan.

Met de ‘Collection Vintage’, bestaande uit 5 oogschaduwtinten en 2 blushers, speelt Bourjois perfect in op de vintagetrend en doet de belangrijkste decors van het eind van de 19e en begin van de 20e eeuw herleven. Een vleugje retro neemt bezit van ons.
De oogschaduwtinten bestaan uit ‘Noir précieux’; een houtskooltint voor een smokey look, ‘Blanc diaphane’; een absolute lichtbrenger die de ogen groter doet lijken, ‘Beige rosé’; een zachte, verhelderende tint die zich goed laat combineren met zowel koele als warme tinten, ‘Marron glacé’; die perfect is voor beschaduwde blikken met een naturel effect en ‘Gris délicat’; een tint die schaduw en licht tegelijk geeft en ideaal is voor donkere ogen.

De blushers zijn te verkrijgen in twee tinten: ‘Rose d’or’ en ‘Lilas d’or’. Ze zitten boordevol parelmoerdeeltjes en hebben een 2 in 1 effect. Ze zorgen voor een fraaie uitstraling en geven een oppepper aan de wangen als ze in ronde bewegingen en tot onder de ogen worden aangebracht. Je bent verzekerd van een heerlijk lichte, onweerstaanbare tint. ‘Rose d’or’ wordt gebruikt voor een gladmakend en vormend effect. Het resultaat is mooi zowel op een lichte als matte en gebruinde huid. ‘Lilas d’or’ is ideaal om je teint heel lichtjes rozig te kleuren.

De ‘Collection Vintage’ van Bourjois is verkrijgbaar vanaf eind november 2008 in warenhuizen, drogisterijen en parfumerieën. Een ‘Klein Rond Doosje’ kost 10,30 euro.

Tags: , , , , , , ,