Als het aankomt op make-up must-haves voor de feestdagen, is Yves Saint Laurent één van onze favorieten. Dit jaar is ‘The Bow Collection Duo Lip Colour Palette’, hét pronkstuk voor de decembermaand. Een schitterende limited editionhanger met gloss en lipstick er in verborgen, ter ere van de dertigste verjaardag van YSL make-up.

The Bow Collection Duo Lip Colour Palette van YSL is geïnspireerd op de famous ‘Bow Bag’ van het wereldberoemde Franse modehuis, de tas met de immens grote strik erop.
Strikken maken al vanaf het eerste begin een belangrijk deel uit van de mode- en accessoire collecties van Yves Saint Laurent. Zoals monseigneur Saint-Laurent het zelf ooit zei: ‘One should always be tempted to untie a woman’s clothes.’

De Lip Colour Palette is dan ook een hanger in de vorm van een goudkleurige strik. Als je dit moois opklapt zul je verrast worden door een rijke raspberry lipstick en een sparkling pink gloss om je lippen een luxueuze schitterende touch te geven. Hang ‘m aan je tas of sleutels en je hebt dé ultieme Yves Saint laurent fashionaccessoire voor de feestdagen!

Je koopt de The Bow Collection Duo Lip Colour Palette van Yves Saint Laurent voor 51,- euro bij de betere drogist en parfumerie.

Lees ook:
Beauty juweeltje: Marc Jacobs’ Daisy Solid Perfume Charm Necklace
Make-up Must-have: Clarins Chic & Glam Palette
Make-up Must-have: Dior Night Diamond
Make-up Must-have: Collection Vintage van Bourjois
Make-up Must-have: Beyond Natural Defining Mascara van Revlon
Make-up Must-have: Urban Decay oogschaduw & primer set
Make-up Must-have: Emanuel Ungaro for MAC
Make-up Must-have voor een natuurlijke najaarsblos: Smashbox O-Glow

Tags: , , ,