BERGBEKLIMMERSLOOK ON HIGH-HEELS

BERGBEKLIMMERSLOOK ON HIGH-HEELS

In ons schoenen-trendreport voor komende herfst en winter 2011 – 2012 lieten we je al zien dat stoere enkellaarsjes een belangrijke plek zullen innemen in het modebeeld van dit najaar. Stoer, sportief en comfortabel, dat zijn ook dé eigenschappen die in de najaarscollectie schoenen van s. Oliver de boventoon voeren. De bergbeklimmerslook, maar dan met high-heels.

Regen, natte bladeren, kou. Nu moeten we er nog niet aan denken, maar straks in het najaar hebben we weer behoefte aan een stevige schoen. Maar hoe groot de behoefte aan comfort ook is, ook in de winter willen we er graag fashionable bij lopen. Gewone hikingboots zijn natuurlijk alles behalve elegant, maar met de bergbeklimmerslook van s. Oliver kun je met een gerust hart stijlvol weer en wind trotseren. Deze laarsjes zijn perfect te combineren, dankzij de stoere uitstraling met vintage details.

De prijzen van de s.Oliver Shoes Herfst/Winter 2011/2012 variëren van € 59,95 tot € 109,95. Wil je meer zien? Ga dan naar www.soliver-shoes.com.

Tags: , , , , , , ,