Shoes of Prey – Design your own shoes

Shoes of Prey – Design your own shoes

Shoes of Prey is dé ontdekking voor iedere vrouw met een schoenentic. Nooit meer zoeken naar dat ene ultieme paar schoenen dat je ondanks urenlange shopsessies op internet en in de stad maar niet kunt vinden. Vanaf nu ontwerp je namelijk gewoon zelf jouw eigen to die for shoes. Een ware schoenenhemel, welke vrouw droomt daar niet van?

Shoes of Prey is een uniek concept, dat vrouwen de mogelijkheid biedt om hun ideale paar schoenen online te ontwerpen om ze vervolgens te laten maken! Aan iedere smaak en stijl is gedacht, waarbij er volop keuze wordt geboden uit talloze basisvormen en materiaalsoorten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit Italiaans zijde, de zachtste leersoorten en lakleer, of prachtig suède en slangenleer. Creëer je eigen unieke paar elegante pumps voor een avondje uit, of juist een paar hippe comfy ballerina’s , de keuze is aan jou! Op de website van Shoes of Prey zijn meer dan een miljard combinaties mogelijk en het uitgebreide assortiment wordt voortdurend geactualiseerd. Ook voor een ieder met een lastiger verkrijgbare schoenmaat is Shoes of Prey een ware uitkomst, want je kunt jouw nieuwe zelf ontworpen schoen hier laten produceren in schoenmaat 31 t/m 49 en het is zelfs mogelijk om een bestelling te plaatsen wanneer je ene voet groter is dan de andere…Kortom: een ware schoenenhemel!

Geniet met volle teugen van het ontwerpproces en kies jouw favoriete model, de details die jij het liefste aan jouw voeten ziet, het mooiste materiaal, de hoogte van de hak, je favoriete kleur en voila.. het fabulous pair of shoes van jouw dromen is geboren! Wanneer je schoenen helemaal naar jouw persoonlijke wensen zijn ontworpen, gaan de schoenmakers van Shoes of Prey voor je aan de slag en worden jouw nieuwe handgemaakte schoenen speciaal voor jou gemaakt. Vanaf dan is het wachten op die ene dag…na circa 5-6 weken is het dan zover: je kunt eindeloos flaneren op dat magistrale paar eigen ontworpen schoenen!

Shoes of Prey is 2 jaar geleden in Australië van start gegaan en sindsdien zijn er al miljoenen prachtige, unieke schoenen door enthousiaste liefhebbers ontworpen. Het Shoes of Prey team is dan ook heel erg blij en trots, dat hun originele concept na, Australië, Japan, en Rusland vanaf nu ook haar digitale deuren in Nederland en Vlaanderen heeft geopend!

www.shoesofprey.nl


Tags: , , ,