strepen 7

Stripes are everywhere! Voor zolang wij het ons kunnen herinneren, is de streep al in de mode. Het is een ware klassieker wat betreft modetrends en ieder seizoen duikt ‘ie weer op. Wij geven je tips voor het dragen van deze print, met behulp van 4 complete zomerlooks. Wat is jouw favoriet?

Foto’s: Pinterest & SevenBien Fashion

We weten ook niet precies wat het is, maar in een streepjesitem zie je er al-tijd fashionable uit. Het is deze zomer je redder in nood, want in combinatie met een simpele jeans en slippers ben je al snel klaar, en zie je er nog leuk uit ook. Zwart-wit, blauw-wit of een gekleurde streep: de nieuwe collectie van SevenBien heeft ze allemaal. Het zou zomaar kunnen dat jouw garderobe al een gestreept item – of 10- bevat, maar dat geeft niks. Streepjes heb je nooit genoeg!

#1 Aye Aye Captain

strepen 6 strepen 3

De sailor stripes zijn hot en gaan we dit seizoen weer volop zien. De klassieke marinelook bestaat uit blauw met witte strepen en blauwe accenten in accessoires. Kies voor een prachtig jurkje met brede, marineblauwe strepen en draag deze met een klassieke blazer. Maak de look wat speelser door ‘m af te stijlen met accessoires in verschillende tinten blauw.

Tags: , , , , ,